7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790156
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

1. Co za świństwo paliła Rose? wtedy przy obiedzie co jej to narzeczony zabrał.
2. Dlaczego Murdoch zanim popełnił samobójstwo odwrócił się na chwilę w prawo?
3. Jak myślicie czy Rose potem spotkała się ze swoją matką czy już jakoś sobie sama poradziła?
4. Co się stało z tym sługusem Cala?

ocenił(a) film na 8
PieknULA

2. Spoglądał na innych ludzi. Był w szoku, że coś takiego sie stało.
3. Poradzić sobie napewno sobie poradziła. Owszem kulturalniej by było by Rose się z matką potem spotkała. Ewentualnie jej pomogła, bo wątpie by po Titanicu Ruth sie dobrze wiodło. Ale czy tak zrobiła nie dowiemy sie nigdy. A zgadując, że jej (Rose) historia do 1912 nie była znana w jej rodzinie to chyba jednak sie więcej nie spotkały.
4. Zgaduje, że zginął. Wątpie by osoby które były na Titanicu w miejscu gdzie sie przełamał miały jakiekolwiek szanse na przeżycie.

ocenił(a) film na 10
PieknULA

1.Rose paliła papierosa
2.nie wiem
3.tego też nie wiem
4.ten sługus Cala został zabity przez Jacka (można to zobaczyć w usuniętych scenach z filmu)

TheDayTheEarthStoodStill

Nie wiem ale prawdepowiedziawszy też mnie te rzeczy ciekawiły.

nancyyyy

z tego co pamiętam ten sługus Cala to stał blisko miejsca, gdzie się statek przełamał i tam najprawdopodobniej już został...nie jestem pewna tak do końca.

ocenił(a) film na 10
Misiaaa_

sługus Cala został zabity przez Jacka (tylko akurat tą scene Cameron usunął jak i wiele innych scen, można je zobaczyć na you tube)!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
TheDayTheEarthStoodStill

http://www.youtube.com/watch?v=URpemohRQ0A&feature=related

ocenił(a) film na 8
TheDayTheEarthStoodStill

widze, że źle film interpretujesz post wcześniej ktos miał racje. Jack nie zabił Lovejoya. Tylko mu nieźle wkopał. A Lovejoy zginął w momencie gdy Titanic sie przełamał

ocenił(a) film na 10
Venea

masz racje:)