1. Co za świństwo paliła Rose? wtedy przy obiedzie co jej to narzeczony zabrał.
2. Dlaczego Murdoch zanim popełnił samobójstwo odwrócił się na chwilę w prawo?
3. Jak myślicie czy Rose potem spotkała się ze swoją matką czy już jakoś sobie sama poradziła?
4. Co się stało z tym sługusem Cala?
2. Spoglądał na innych ludzi. Był w szoku, że coś takiego sie stało.
3. Poradzić sobie napewno sobie poradziła. Owszem kulturalniej by było by Rose się z matką potem spotkała. Ewentualnie jej pomogła, bo wątpie by po Titanicu Ruth sie dobrze wiodło. Ale czy tak zrobiła nie dowiemy sie nigdy. A zgadując, że jej (Rose) historia do 1912 nie była znana w jej rodzinie to chyba jednak sie więcej nie spotkały.
4. Zgaduje, że zginął. Wątpie by osoby które były na Titanicu w miejscu gdzie sie przełamał miały jakiekolwiek szanse na przeżycie.
1.Rose paliła papierosa
2.nie wiem
3.tego też nie wiem
4.ten sługus Cala został zabity przez Jacka (można to zobaczyć w usuniętych scenach z filmu)
z tego co pamiętam ten sługus Cala to stał blisko miejsca, gdzie się statek przełamał i tam najprawdopodobniej już został...nie jestem pewna tak do końca.
sługus Cala został zabity przez Jacka (tylko akurat tą scene Cameron usunął jak i wiele innych scen, można je zobaczyć na you tube)!!!!!!!!!!!!!!!!!
widze, że źle film interpretujesz post wcześniej ktos miał racje. Jack nie zabił Lovejoya. Tylko mu nieźle wkopał. A Lovejoy zginął w momencie gdy Titanic sie przełamał