Titanic ma byc w gazecie (dwupłytowe wydanie!), chyba w Vivie ale nie jestem pewien. Mówili że w poniedziałek(ale który?). To ma być w jakiejś kolekcji najsławniejszych filmów o miłości (Titanic to tom 2)
Apokalipsa.
Titanic w gazecie.
Ale to okazja do kupienia jak ktoś nie ma, ja kupiłem sobie dwupłytową wtedy gdy wyszła razem z czteropłytową wersją deluxe. Teraz poluję na to drugie :P
To że leciała reklama wg mnie jest najmniej istotne. Liczy się lektor. Jak będzie inny niż ten z wersji z Polsatu (Stanisław Olejniczak), to nie ma co kupować nawet. Po prostu są filmy, które dobrze się ogląda jedynie w wersji z tym lektorem (nie licząc oryginalnej bądź z napisami), są to m.in Titanic, Skazany na śmierć, Moda na sukces.
Człowieku! Tam będzie lektor i wszystko... usunięte sceny, alternatywne zakończenie, komentarze reżysera... Dwupłytowe wydanie razem z jakąś książka o tym filmie. Cena: około 29 zł.
Jeśli lektor w jakimś filmie mi się nie spodoba to nieważne czy ten film jest arcydziełem to i tak wyłączam go już na samym początku.
Dlatego czasem lepiej oglądać z napisami.