7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790205
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Titanic ma byc w gazecie (dwupłytowe wydanie!), chyba w Vivie ale nie jestem pewien. Mówili że w poniedziałek(ale który?). To ma być w jakiejś kolekcji najsławniejszych filmów o miłości (Titanic to tom 2)

użytkownik usunięty

http://www.kolekcjafilmowa.pl/milosc/index.html

Apokalipsa.
Titanic w gazecie.

Ale to okazja do kupienia jak ktoś nie ma, ja kupiłem sobie dwupłytową wtedy gdy wyszła razem z czteropłytową wersją deluxe. Teraz poluję na to drugie :P

max_c

Poprawka - Titanic w niezależnej kolekcji :P

max_c

To że leciała reklama wg mnie jest najmniej istotne. Liczy się lektor. Jak będzie inny niż ten z wersji z Polsatu (Stanisław Olejniczak), to nie ma co kupować nawet. Po prostu są filmy, które dobrze się ogląda jedynie w wersji z tym lektorem (nie licząc oryginalnej bądź z napisami), są to m.in Titanic, Skazany na śmierć, Moda na sukces.

użytkownik usunięty
krytyk_filmowy

Człowieku! Tam będzie lektor i wszystko... usunięte sceny, alternatywne zakończenie, komentarze reżysera... Dwupłytowe wydanie razem z jakąś książka o tym filmie. Cena: około 29 zł.

ocenił(a) film na 10

No właśnie zastanawiam się jaki będzie lektor ;)

ocenił(a) film na 10
kakarotto9

Jeśli lektor w jakimś filmie mi się nie spodoba to nieważne czy ten film jest arcydziełem to i tak wyłączam go już na samym początku.
Dlatego czasem lepiej oglądać z napisami.

ocenił(a) film na 10
Keede

Lektor lektorem ale będą też dołączone napisy, więc dla każdego coś dobrego.

ocenił(a) film na 10
loginnuss

Nie mogę wyedytować, więc napiszę nowy post. Lektor to Maciej Gudowski a polski przekład Elżbieta Gałązka-Salamon. No nie jest źle według mnie.