7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790205
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Ten film oglądałem 1000 razy próbując sie do niego przekonać,ale jednak nie.To typowy Amerykanski szmatławiec dla bab które podczas seansu lubia sobie popłakać.4/10.

użytkownik usunięty
Karatos

za nic 11 Oskarów raczej by nie dostał...

ocenił(a) film na 10
Karatos

najbardziej kasowym filmem wszechczasów raczej nie zostaje się za nic

ocenił(a) film na 5
piotr111

To ze film jest kasowy nie znaczy, że jest dobry a jedynie komercyjny. A Akademia czasem popełnia błędy. Publiczność teraz bardziej docenia Tajemnice Los Angeles i Buntownika z wyboru niż Titanica (jeśli chodzi o filmy z 1997), znalazłoby się pewnie jeszcze kilka tytułów z 97roku bardziej cenionych i rzeczywiście lepszych od Titanica, ale po co to wypisywać.

Karatos

Zauważ że film oprócz miłości jest o autentycznej katastrofie statku. Nie wypada nazywać go "szmatławcem" chociażby dlatego. a tak poza tym to mam inne zdanie na jego temat no ale to już moje zdanie jest.

ocenił(a) film na 9
Karatos

własnie za nic raczej sie nie dostaje tyle ngrod akademii a poza tym skoro i tak ci sie nie podoba to po co ogladasz go tysiac razy skoro juz po pierwszym sewansie byl dla ciebie słabym filmem?

saint21

Święta prawda, ale ździwiła bym się gdyby się nie znalazł ktoś pusty w środku który by na coś nie mruczał :).