Wszyscy oglądali "Titanica", a ja nie!! Mam na DVD, ale powiedziałam sobie, że to będzie takie moje dziwactwo, że nigdy nie obejrzę tego filmu. Co sądzicie o tym fenomenie?xD
YYYYYYYYYYYYYYYY!!!!
po1-Jesteś barrrdzo dziwna.
po2-Jaki fenomen?
po3-Obejrzyj jak najSZYBCIEJ!!!To K-L-A-S-Y-K!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klasyk jak klasyk..mi się film nie podobał, ża zobaczenie go jeszcze raz musiałby mi ktoś zapłacić..
Co jest pewnego rodzaju fenomenem..dobry scenariusz, aktorzy zrobili co mieli zrobić (cyli b.dobrze zagrali), dobrze wyreżyserowany, muzyka świetna..a razem zamiast arcydzieła...powstał film, którego nie mam ochoty oglądać...
Może jestem dziwna..ale do K-L-A-S-K-A, to Titanicowi, wg.mnie, daleko...
Dziewczyno na co ty jeszcze czekasz?!? Moim zdaniem już dawno powinnaś obejrzeć ten film!! Napisałaś "Wszyscy oglądali "Titanica"" - bo ten film jest świetny!! Pozdro ;]
Szkoda że jeszcze nie oglądałeś/oglądałaś. To jest wybitne dzieło warte obejrzenia. U mnie ma mocne 8/10. Gorąco polecam
mi to jest naprawdę obojętne czy go obejrzysz czy nie, ale szczerze mówiąc wiele tracisz. nawet jeśli by ci się ogólnie film nie spodobał, pozostaje genialna muzyka i efekty. 11 oscarów mówi samo za siebie.
Też go nie widziałem ale szczerze mówiąc perspektywa obejrzenia tego niemal 3,5 godzinnego filmu podczas jednego seansu trochę mnie przeraża.
Nie będziesz się nudziła przez te 3h Gwarantuje.Wciągnie Cię. Nim się obejrzysz a się skończy
Jeżeli nie widziałaś to polecam :
TITANIC BREAKING NEW GROUND:
http://www.youtube.com/watch?v=sti1VHBT7K8&feature=related
101% satysfakcji i 101% że zechcesz go obejrzeć po tych filmikach.