7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790156
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

hey widzieliscie moze alternatywne zakonczenie?mozna je znalezc na youtube.jesli widzieliscie to ktore wam sie bardziej podobalo.bo ja wole alternatywne dopiero dzisiaj sie o nim dowiedzialem kiedy czytalem recenzje.zawsze kiedy ogladalem ten film to zalowalem ze ta cala ekipa nie dowiedziala sie o tym iz rose ma dalej diament z drugiej strony zastanawialem sie czy pozwolili by jej wtedy wrzucic ten diament do wody.podejzewalem ze jednak by jej na to nie pozwolili co bylo by troche smutne.naszczescie alternatywne zakonczenie konczy dobrze przynajmniej wedlug mnie.podobno w dodatkach na plycie dvd camerun tlumaczy dlaczego nie uzyto tego alternatywnego zakonczenia jako oryginalnego,strasznie jestem ciekaw dlaczego wlasnie go nie uzyto.ktos moze ma wydanie dvd i wie dlaczego camerun nie uzyl tego zakonczenia?
tak wogole titanic to muj ulubiony film, chociarz gust mam rozny i lubie wszystkie gatunki filmowe to titanic zawsze bedzie moim ulubionym. pozdrawiam

marcin1990lubin

nie wiem co cameron tłumaczy ale ja wole chyba to zakończenie ktore jest alternatywne też widziałam

ocenił(a) film na 10
marcin1990lubin

nie widziałam alternatywnego zakończenia, ale to oryginalne jest według mnie idealne, zawsze płaczę jak Rose widzi tych wszystkich co umarli, a na końcu jest z Jackiem!