7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790220
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Wszystkich co znam popłakali się na filmie bez wyjątku czy chłopacy czy dziewczyny. A jak oglądaliśmy w domu to nawet mój tata,którego nigdy nie widziałem,żeby płakał na jakimś filmie.

ocenił(a) film na 8
filmaniak_1042882

ja nie płakałam ;) ale moze datego że inaczej przeżywam filmy . no i rzadko płacze ^^ to nie znaczy ze nie jestem wrażliwa ;p

palafka

Płakać nie, ale przechodzą ciarki i takie jakby zimno przez całe ciało w niektórych momentach, to samo mam np. oglądając mecz Polski, gdy strzeli gola ;) też tak mieliście na titanicu?? ja zawsze tak mam.

Mam jeszcze pytanie, co się stało z Andrewsem? Tzn. wiem gdzie został i jeszcze jak Rose biegła z Jackem i z nią rozmawiał, ale pokazano jak zalała go woda? Bo np. kapitana tak. I co do ostatniej sceny, to był sen starej Rose czy ona umarła? Bo tu na forum niektórzy różnie pisali...

krytyk_filmowy

też się zastanawiam... zawsze myślałam że to tylko takie jej wyobrażenie... ale gdyby umarła... to by miało sens

anomia_to

Jasne, że umarła, jej dusza wróciła se na Titanic razem z innymi pasażerami. Wyrzuciła serce oceanu i umarła. Ale zbieg okoliczności.
Ja nie płakałem. Tylko mi ich żal było.

ocenił(a) film na 10
Altair9

Wg mnie umierała i wróciła do ukochanego Jacka ;) Ciaryyy były :)

smallandalone

Były, były ;) Ja nie płakałem ale wzruszyłem się strasznie i to nie raz, a najbardziej chyba na końcowej scenie...
"Titanic" to bez wątpienia najlepszy film wszech czasów.

ocenił(a) film na 10
filmaniak_1042882

ja zawsze płacze na Titanicu;)