Może to dziwnie zabrzmi, ale CZY TO W OGÓLE MOŻLIWE, ŻE KTOŚ JESZCZE TEGO FILMU NIE WIDZIAŁ???? ;)) Nie wliczam oczywiście tutaj dzieci, które no bądź co bądź: nie mogły jeszcze tego obejrzeć.
Jery, ale ty masz problemy... Ktoś 100 lat temu zaznaczył, że chce obejrzeć i tak zostało i zapomniał skasować, że już obejrzał (o ile można skasować to, że już się to obejrzało).
Pozdrawiam.
E tam zaraz problemy... Nie przesadzajmy, ale swoją drogą to jest jeszcze możliwe, zresztą warto dowiedzieć się tego z otoczenia.
Moim zdaniem każdy prawdziwy kinoman powinien obejrzeć ten film przynajmniej dwa razy . Ja osobiście nie znam takiej osoby,która by powiedziała,że nie zna tego filmu:) To jest chyba jedyny taki film w historii kinematografii, który ludzie oglądają w każdym przedziale wiekowym!:) Arcydzieło pod każdym względem!!
Pozdrawiam wszystkich fanów tego filmu:)
100 lat temu... to te 100 lat temu było 55 osób, aktualnie jest 90... czyli chyba jednak nie mam problemów -.- ... coś w tym jest
Widzieli i chcą zobaczyć jeszcze raz :)
Też tak czasem robię - i nawet zaznaczam "umrę jak nie zobaczę" :)
A ja nie znam nikogo kto by tego filmu nie widział. Sama oglądałam go tysiącpięćset stodziewięćset razy ;P
Najwidoczniej są takie osoby :) Swoją drogą Titanic ma ponad 20 tys. oddanych głosów, w sumie to mało, czyli jednak nie wszyscy go widzieli :)
Ja bym nawet obstawiała , czy są jeszcze ludzie, którzy obejrzeli Titanica tylko jeden raz, bo i to wątpliwe ;D