7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790205
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Może to dziwnie zabrzmi, ale CZY TO W OGÓLE MOŻLIWE, ŻE KTOŚ JESZCZE TEGO FILMU NIE WIDZIAŁ???? ;)) Nie wliczam oczywiście tutaj dzieci, które no bądź co bądź: nie mogły jeszcze tego obejrzeć.

Dziewczynka_bez_zapalek

Jery, ale ty masz problemy... Ktoś 100 lat temu zaznaczył, że chce obejrzeć i tak zostało i zapomniał skasować, że już obejrzał (o ile można skasować to, że już się to obejrzało).

Pozdrawiam.

DamianGZYL

E tam zaraz problemy... Nie przesadzajmy, ale swoją drogą to jest jeszcze możliwe, zresztą warto dowiedzieć się tego z otoczenia.

ocenił(a) film na 10
Dziewczynka_bez_zapalek

Moim zdaniem każdy prawdziwy kinoman powinien obejrzeć ten film przynajmniej dwa razy . Ja osobiście nie znam takiej osoby,która by powiedziała,że nie zna tego filmu:) To jest chyba jedyny taki film w historii kinematografii, który ludzie oglądają w każdym przedziale wiekowym!:) Arcydzieło pod każdym względem!!

Pozdrawiam wszystkich fanów tego filmu:)

DamianGZYL

100 lat temu... to te 100 lat temu było 55 osób, aktualnie jest 90... czyli chyba jednak nie mam problemów -.- ... coś w tym jest

użytkownik usunięty
Dziewczynka_bez_zapalek

Możliwe, sam znam kilka takich osób.

ocenił(a) film na 10

To gdzie oni muszą żyć, w jaskini ? :P

WujekAngelo

ja też znam kilka osób ;)) i nie żyją w jaskini ;p

ocenił(a) film na 8
Tajlana

Widzieli i chcą zobaczyć jeszcze raz :)
Też tak czasem robię - i nawet zaznaczam "umrę jak nie zobaczę" :)

użytkownik usunięty
Tajlana

Każdy w swoim otoczeniu znajdzie kogoś kto nie widział Titanica.

Dziewczynka_bez_zapalek

No ja nie widziałem tego filmu w całości, ale możliwe że zabiorę się za niego w niedługim czasie.

Matixrx

A ja nie znam nikogo kto by tego filmu nie widział. Sama oglądałam go tysiącpięćset stodziewięćset razy ;P

agulec90

Najwidoczniej są takie osoby :) Swoją drogą Titanic ma ponad 20 tys. oddanych głosów, w sumie to mało, czyli jednak nie wszyscy go widzieli :)

ocenił(a) film na 9
Dziewczynka_bez_zapalek

Ja bym nawet obstawiała , czy są jeszcze ludzie, którzy obejrzeli Titanica tylko jeden raz, bo i to wątpliwe ;D

mossa01

Ludzie po 18 roku życia (przyjmijmy), którzy nie oglądali tego filmu na pewno są, ba jest ich całe mnóstwo, ale ludzi którzy nie znają historii Titanica to chyba nie ma :)