7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790176
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

nie ma lepszego filmu więc nie rozumiem dlaczego nie wszyscy dają 10 na 10 bo nie wiem co może sie w tym filmie nie podobać . powiedzcie mi bo dla mnie jest idealny..

użytkownik usunięty
kuba_filmaniak

Ja dałem 7 i waham się nadal z oceną ponieważ nie zasługuje na taką. Titanic jest przereklamowany, mimo wszystko wzruszający ale osadzić DiCaprio w roli głównej to po prostu żałosne jest. Gry aktorskiej tu nie ma jakiejś wyróżniającej się na tle innych filmów, muzyka może być.

ocenił(a) film na 10

DiCaprio jest świetnym aktorem, nie wiem o co wam chodzi. Dla przykładu weźmy "Złap mnie jeśli potrafisz" zagrał tam kapitalnie, gdyby nie on to moja ocena tego filmu spadłaby o kilka oczek. Do tego jeszcze dochodzą rola z "Infiltracji" i najlepsza według mnie - w "Człowieku w żelaznej masce".

kuba_filmaniak

Bo każdy próbuje być "fajny" i czepia się wszystkiego nazywając się przy tym znawcą kina... dla mnie to jest żałosne. Ja również uważam, że film zasługuje na maksymalną średnią.

ocenił(a) film na 10
Dziewczynka_bez_zapalek

Właśnie miałem to pisać, ale zauważyłem Twoją wypowiedź. Całkowicie się zgadzam. Ludzie myślą, że są pr0, jeśli zjadą największe produkcje wszechczasów.
Sam co prawda 10 mu nie dałem, tylko 8. Choć wczoraj obejrzałem go po raz kolejny i zastanawiam się czy nie podwyższyć mu oceny do 9. Świetne kino.

Pozdrawiam prawdziwych znawców kina.

ocenił(a) film na 7
kuba_filmaniak

Bo zwyczajnie nie każdemu się tego typu filmy podobają, a do tego on wcale nie jest jakimś arcydziełem. Jedynie jest pożądanie rozsławiony i pokazuje to co większość kobiet/dziewczyn same by chciały przeżyć.

użytkownik usunięty
dkf

lepszy jest Ojciec Chrzestny:) titanic dostal ode mnie 8 punktow

ocenił(a) film na 10
kuba_filmaniak

Dałem 10 ale i tak uważam że wszystkie cześci Władcy Pierścieni są z 1000000000000000000000 razy lepsze

użytkownik usunięty
kuba_filmaniak

Uwielbiam Titanica,moge go oglądać po 1000 razy,a i tak mi się nie znudzi.Daje 10/10