nie wiem czy wiecie ale johnny depp byl brany pod uwage do roli jacka w titanicu lecz ostatecznie ta role dostal di caprio. nie mowie film nawet fajny, momentami wzruszajacy, ale osobiscie to widzialabym deppa w tym filmie. juz sobie wyobrazam jego ciemne rozwiane włosy, w ramionaxh rose przy piosence celine dion
coś pieknego, nie do opisania
Lubię obu (Leo i Johnnego), ale Titanic, mozecie być na mnie źli, ale ja dałabym tę rolę np. temu "Kevinowi" (bo tez był brany pod uwagę.) Wiem ze jest tu duzo fanów i fanek tego filmu, ale widzę ze ten film zniszczył Leonardo reputację (która musiał naprawiać przez kolejne lata i wciąz naprawia). A Johnnemu mogło stać się to samo. A tego "Kevina" (wybaczcie, ale nie napiszę imienia i nazwiska, bo nie umiem) to bym nie załowała, bo on sam się wykończył. To tyle. Mozecie sie ze mną nie zgodzic, ale takie jest moje zdanie.
nie znam tego kevina wiec nie powiem ci czy by byl idealny do tej roli, a z drugiej strony gdyby johnny zagrał w titanicu napewno stałby sie o wiele bardziej popularniejszy i mialby duzo wiecej fanek ( w wieku 10-15)wiec teraz sie tak zastanawiem czy nawet sie dobrze stalo ze nie zagral
Naprawdę, nie wiedziałam jak go nazwać, liczyłam, ze skoro zaglądałaś do ciekawostek w Titanicu to być moze wyczytałaś, ze brany pod uwagę był takze Macaulay Culkin z "Kevin sam w domu". Nie powiedziałam tez ze byłby idealny do tej roli;/ Leonardo świetnie się spisał, myślę ze Depp byłby niegorszy, jest w końcu bardzo dobrym aktorem. A M.K nie byłobyy mi szkoda, gdyby, no wiesz, gdyby przytrafiło mu się to co L.DiCaprio...
Pozdrawiam.
no tok teraz wiem juz o koho chodzi!!! nie wiem czy to prawda ale słyszalam, że ma poważne problemy z narkotykami itp. ponoc slawa w tym kevine za mocno uderzyla mu do głowy(lecz nie wiem czy to prawda). jednak sama rozumiesz jestem fanką johnnego i dla mnie nikt go nigdy nie zastąpi!!!
pozdrowienia
Tak, to prawda, tez słyszałam, ze ma kłopoty. Z narkotykami i z prawem... A szkoda, bo fajny był moim zdaniem w "Kevinie" i "Mojej Dziewczynie";)... No ale tak to zazwyczj jest, ze dzieciaki-gwiazdy nie kontynuują swojej kariery jako dorośli. Heh, z Leo na szczęście jest inaczej:)
Pozdrawiam.
co za szczęsic e ze ten pajac z karaibów nie dostał tej obsady
di caprio był super w titanicu
nie wiem o co ci chodzi! "pajac z karaibów"- no nieźle i nie bądź śmieszna/y! to genialna rola johnnego i nie chodzi o to kogo sie gra tylko jak!!! można by było stwierdzic to samo o di caprio w filmie " co gryzie gilberta grape'a", choc osobiscie uważam,że aktor ten poradził sobie z tą rolą znakomicie!
Pajac z karaibów to chyba nie najtrafniejsze określenie :). Prawda jest taka ze gdyby nie Johnny Depp ten film nie zrobiłby takiej kasy.
P.S. A ja dałabym tę rolę (w Titanicu) Willisowi albo Gibsonowi :D Wtedy by wszystkich uratowali.
Pozdro!
myślę, że miałas racje w tym iż Leo troszke stracił grając w Titanicu, moze został zaszufladkowany, jednak powiem, że poradził sobie bardzo ciekawie w takich filmach jak:
Złap mnie jeśli potrafisz
czy
Krwawy diament
od czasów Titanica twarz Leo kojarzy się bardziej z romantycznymi rolami ( Romeo i Julia), jego buzia mówi sama za siebie.
Nie sądze, aby męska uroda Deep'a nadawała się do tego typu filmów, przyznajcie czy widzielibyście Leo w Piratach? albo w Sekretnym oknie?
uważam także, ze nie powinno się rozmyślać takich zamian, bo wiadomo iż po obejrzeniu filmu w naszych głowach zapisuje się taki obraz a nie inny i naprawde trzeba by było zrobić 2 raz produkcję na taką skalę z innym aktorem w roli głównej aby móc cokolwiek na ten temat pisac.
pozdrawiam
Nie... Moim zdaniem dobrze dobrali... Johnny na pewno zgralby dobrze ale Leonardo bardzo pasuje do tej roli w szczegolnosci ze slicznie tam wygladal
pozdro:*******
Ale , jestescieporąbani. Depp to Depp, Leo to Leo.
I jeden ma talent i drugi. Tylko że jakoś to Leo zaczynają nazywac "drugi Robert DeNiro".
Strasznie mnie denerwuje to ciągłe poniżanie Leo, kiedy On ma talent. Co On wam takiego zrobił? Ze, akurat przytył i nie wygląda jak pierwszy amant to trzeba poniżac jego aktorstwo?
Leo za to zakasował tego waszego Deppa w "Co gryzie G..Grapea" a J. Depp nie został mu dłużny i zagrał w " Piratach....". Po prostu obaj są dobrzy. Przestańcie w końcu wywyższac Deppa, a poniżac aktora, który też potrafi. Po prostu brzmi to jak nastoletnie zawodzenie dziewcząt mających nad łóżkiem wielkie plakaty z J. Deppem.
co wy tutaj sie kłucicie o tych dwoch świetnych aktorów?? Czasami sie zapameitaje aktora po jednej roli i daży sie go szacunkiem do konca, Di Caprio na ogromny szacunek zapracował w filmie "Co gryzie Gilberta Crapa" a Deppa szanuje za "Blow", obaj sa inni i obaj maja ogromny talent w tym co robia.
Michale Oni mają więcej wspaniałych ról . A Leo w Aviatorze też zagrał koncertowo, a w Titanicu jego naturalnośc i spontanicznośc?? też był świetny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rola Jacka w Titanicu zupełnie do Deppa nie pasuje, podejrzewam że nawet jeśli był brany pod uwagę to swoim zwyczajem po prostu roli nie przyjął.