7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790156
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

11 Oskarów nie dostaje się za byle co. I mówice sobie co chcecie ale ja uważam że ten film jest po prostu rewelacyjny. To prawda że akcja przyśpiesza w drugiej połowie filmu, ale uważam że tak ma własnie być. Końcówka jest wzruszająca i daje do myślenia. Jak dla mnie majstersztyk!

ocenił(a) film na 8
sylwunia_77

Dokładnie. W końcu ktoś kto myśli tak samo jak ja;). Ten film jest po prostu genialny, nie rozumiem ludzie którzy wieszają na nim psy, i zarzucają mu takie i inne błędy..."Titanic" jest najpiękniejszym filmem jaki widziałem, i jednym z najlepszych. Nic nie spowoduje zmiany mojego zdania:P. Arcydzieło kompletne, jedne z największych w historii kinematografii.

ocenił(a) film na 10
R9onaldo

Ja tez sie zgadzam :)
dla mnie kiedys to byl najlepszy film w histori, teraz moje poglady nieco sie zmienily, ale nie ulega watpliwosci, ze ten film byl, jest i bedzie filmem wszechczasow.

ocenił(a) film na 10
kamil15

Uważam, że 11 Oskarów to za mało dla tego filmu...

ocenił(a) film na 10
sylwunia_77

Jeszcze jedno chciałam powiedzieć:

"Ja wierzę, oni tańczą wciąż, oni żyją swoim życiem i dopłyną tam gdzie chcą. I wierzę w ich podwodny świat, a orkiestra która grała do tej chwili gra (...) Nie prawda że już nie ma ich oni płyną tylko wolniej tak jak wolno płyną sny... "