bo mnie tak :\ zablokuje ktoś tego przygłup czy będzie tak forum zaśmiecać ;\
a mnie on wogóle nie wkurza :D mam go w dupie!!! wogóle nie zwracam na tego debila uwagi!!! Ale bardzo bym chciał aby ktoś go wkońcu zablokował
Ale pojeb! Jak jakis psychol! Idz lepiej do lekarza debilu! Internet nie dla dzieci!!!
Oczywiscie ze nie do Ciebie! :) Troche sie wlasnie balam ze tak to odbierzesz, ale mialam nadzieje ze tak sie nie stanie... To bylo do tego "Katongo". Przepraszam ze tak to odebrales! :]
No gość jest po prostu niesamowity :) W każdej jego wypowiedzi (nie tylko w tym temacie) jest użyte
słowo żal (szczególnie "żal mi was" lub "żal mi ciebie") oraz stwierdzenie "jesteś dzieckiem neo". W
przeważającej części wypowiedzi możemy zauważyć takie słowa jak łazęga, leszcz, kmiot, łajza, leszczyk
oraz gówniarz.
Tylko pozazdroscic! :) Takie bogate i ambitne slownictwo, no no.... No ale wiesz, teraz slowo "zal" jest bardzo modne! Chlopak zna sie na trendach!!! :]
Tsa... Pewnie regularnie chodzi kupić sobie ciuszki do House'a krzycząc cały czas żal przy
"dziewczynie", żeby szpan był ;).
beer2, o co chodzi ci bo nie wiem? Popatrz poniżej w tematach, przecież przeprosiłęm za swe zachowanie nieodpowiednie. A łączenie mnie z kolesiem o nicku "florion", a robisz to ostatnio, jest smieszne i bezzasadne. Nie mam zamiaru niczego tłumaczyć, w przeciwieństwi do niego, ja nie używam klasycznych wulgaryzmów (nie każdy na tyle bystry, by to wyłapać), ale nieistotne, gdyż jak mówiłem nie mam zamiaru zaśmiecać forum. Byłem tylko wkurzony za stronniczość, ale źle to wyraziłem i żałuję teraz.
Swoją drogą przestało mnie bawić jak florion sam do siebie odpowiada na Ojcu Chrzestnym i dobrze, że nikt mu nie odpisuje aczkolwiek jakiś ban by się przydał, chyba ze prawda jest, ze "admin ma wszystkich w dupie", jak ktoś napisał, ale chyba nie ma, bo nawet ktoś wysłał mi PW, ale nie wiem kto, a nie orientuję się kto tu jest kim.
Aczkolwiek nie mam zamiaru ostro wypowiadać się na temat żadnych filmów, ostro w znaczeniu obrażania ludzi, bo filmy nie muszą się każdemu podobać.