jakieś 10 lat temu był okres,że oglądałem go codziennie... jestem sentymentalny i chyba
dlatego jest jednym z moich ulubionych..... muzyka z filmu GNIOT (James Horner) 10/10
ja mam na koncie jakies 37 razy hehe.
mnie nigdy nie znudzi sie ten film ;)
ciągle wzrusza. moze nie tak samo jak za pierwszym razem, ale za kazdym razem robi na mnie wielkie wrazenie.
co do muzyki to sie nie zgadzam bo wg mnie jest idealna.
ale czy ja powiedziałem,że ta muza mi się nie podoba? GNIOT w moich ustach to pozytywne bardzo słowo.... muza jest idealna :-)
film mogę ogladac na okrągło. to film mojego zycia. dziwię się ze tak daleko w rankingu!
Piękny i wzruszający :)) . Wcale mnie nie dziwi, ze zdobył aż 44 nagrody . W 2012 ma powstać TITANIC 3D . Na pewno pójdę do kina, aby móc znów go zobaczyć, tym razem w trójwymiarze :)
oglądałem ostatnio zwiastun filmu "Titanic 2" powiedzcie mi czy pomysłodawca tego projektu jest normalny? ...po co?
Po co? Też mnie męczy to pytanie ;)) . "Titanic 2" to żart ... Patrząc na ocenę tego filmu, i na komentarze , to chyba nawet nie warto się wysilać aby obejrzeć więcej, niż to co jest w zwiastunie . Niech nakręcą jeszcze "Romeo i Julia 2 " ....