7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790156
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

ale nie byłem pierwszy porozgladalem sie po rzedach i widac bylo ze nie tylko ja jestem spiacy : ) szkoda bo sama historia najwiekszej katastrofy morskiej w historii jest wyjatkowo ciekawa

użytkownik usunięty
toudi

Titanic
"Wielu z was nie dostrzega tego co ja widzę ,nie dziwie się siedzę już w tym 6 lat i gdy spoglądam na zniszczoną czarno-białą fotografię nie widzę już tam tylko okrętu widzę kawał dobrej roboty widzę marzenia które legły w zimnych wodach atlantyku nigdy nie będę wiedział ....choć wiem wiele nigdy nie zrozumiem .....choc sie staram
i wy tez nie zrozumiecie bo żeby zrozumieć trzeba pokochać.a nie wylewać zimne opinnie na temat wam tak odległy A film James'a
camerona tylko mi to ułatwia wiernie oddaje rzeczywistość i to jest najwarzniejsze..." -Ostry z białego........

użytkownik usunięty
toudi

Plany
Witam!
Potrzebuje plany "titanica" czy mógłby mi je ktoś udostępnić bede bardzo wdzięczny, albo chociaż jakiś adres gdzie takie cudo można znaleźć.! Możliwie jak najbardziej szczegółowe.

ocenił(a) film na 10
toudi

I co, dobrze się spało? Ja nie mam pojecia, jak można zasnąć na Titanicu. A już na pewno nie po tym, jak statek uderzył w górę lodową.

ocenił(a) film na 10
captain_cassidy1912

ja moge powiedziec, ze to byl pierwszy film na ktorym sie poplakalam, pierwszy ktory ogladalam z takimi emocjami i napieciem. nie wiem jak mozna na tym zasnac.

ocenił(a) film na 1
toudi

ja nie spałem, czego żałuje - bo może przyśniłoby mi się coś lepszego. Dla mnie ten film to żenada, żenadą jest również fakt, że "wzniósł" się tak wysoko, będąc filmem klasy "Czwartkowych prawdziwych historii w TVN")...

toudi

Tak mi przykro, że zasnąłeś...
A tak na poważnie-kogo obchodzi, że zasnąłeś na filmie?

ocenił(a) film na 10
toudi

JAK MOŻNA ZASNĄĆ NA TAKIM FILMIE ????!!! jest to jeden z najlepszych filmów wszechczasów!
a wogóle to co mnie to obchodzi że zasnąłeś

ocenił(a) film na 10
toudi

TYLKO TY BYŁEŚ ŚPIĄCY A RESZTA WIDOWNI POPROSTU PŁAKAŁA...(tak jak większość osób na tym filmie)!