ale nie byłem pierwszy porozgladalem sie po rzedach i widac bylo ze nie tylko ja jestem spiacy : ) szkoda bo sama historia najwiekszej katastrofy morskiej w historii jest wyjatkowo ciekawa
Titanic
"Wielu z was nie dostrzega tego co ja widzę ,nie dziwie się siedzę już w tym 6 lat i gdy spoglądam na zniszczoną czarno-białą fotografię nie widzę już tam tylko okrętu widzę kawał dobrej roboty widzę marzenia które legły w zimnych wodach atlantyku nigdy nie będę wiedział ....choć wiem wiele nigdy nie zrozumiem .....choc sie staram
i wy tez nie zrozumiecie bo żeby zrozumieć trzeba pokochać.a nie wylewać zimne opinnie na temat wam tak odległy A film James'a
camerona tylko mi to ułatwia wiernie oddaje rzeczywistość i to jest najwarzniejsze..." -Ostry z białego........
Plany
Witam!
Potrzebuje plany "titanica" czy mógłby mi je ktoś udostępnić bede bardzo wdzięczny, albo chociaż jakiś adres gdzie takie cudo można znaleźć.! Możliwie jak najbardziej szczegółowe.
I co, dobrze się spało? Ja nie mam pojecia, jak można zasnąć na Titanicu. A już na pewno nie po tym, jak statek uderzył w górę lodową.
ja moge powiedziec, ze to byl pierwszy film na ktorym sie poplakalam, pierwszy ktory ogladalam z takimi emocjami i napieciem. nie wiem jak mozna na tym zasnac.
ja nie spałem, czego żałuje - bo może przyśniłoby mi się coś lepszego. Dla mnie ten film to żenada, żenadą jest również fakt, że "wzniósł" się tak wysoko, będąc filmem klasy "Czwartkowych prawdziwych historii w TVN")...
JAK MOŻNA ZASNĄĆ NA TAKIM FILMIE ????!!! jest to jeden z najlepszych filmów wszechczasów!
a wogóle to co mnie to obchodzi że zasnąłeś