7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790205
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Film kiepściutki i nudny. jedyne co jak sie jebala kate z leonardo to bylo fajnie, bo mozna se bylo kapucyna bic :D pewnie wiekszosc sie ze mna zgodzi

k0zak111

Niezgodziłabym sie z tobą.To bardzo ładny film i genialny świadczą o tym Oscary.

ocenił(a) film na 10
k0zak111

I widzisz . Niemasz się czym chwalic , bo jesteś zboczeńcem .Ja też się z tobą niezgadzam , bo Tytanic to świetny film.

ocenił(a) film na 10
k0zak111

Dla napalonych kolesiow i zbokow sa inne fora! Pomyliles strony kolego!

ocenił(a) film na 10
mela1993_5

To prawda kolego,nie pytam nawet ile masz lat,nim napiszesz cos,pomysl czy warto i co pomyslą o Tobie inni i czy nie szargasz obliczem tragedi i smierci ktora wstrzasnela calym siwatem,rozumie ze film moze ci sie do konca nie podobac,te scenki milosne itp ale nie na to zwraca sie uwage w tym filmie,trzeba rozumiec tragedie Titanica by sie wypowiadac.

marti_24

tragedie titanica? 17-letnia laska puszcza sie z kolesiem gołodupcem po paru chwilach znajomosci. rzeczywiscie ciężko to pojąć

ocenił(a) film na 10
k0zak111

Ssaj dupę, kmiocie. Ulżyło Ci, że zbeształeś arcydzieło kina światowego?

ocenił(a) film na 10
k0zak111

Kozzak111 nie pisze tu o jakims romansidle itp z filmu bo to bzdura mowa tu o prawdziwej tragedi,film Ci tylko w pewnej kwesti pokazal oblicze tej Tragicznej katastrofy,poczytaj ksiązki,cofnij sie nie do 1997 roku kiedy film oglądales ale do 1914 r to sie wzbogacisz w swojej wiedzy.

k0zak111

"pewnie wiekszosc sie ze mna zgodzi"
I co, popłakałeś się z powodu rezultatów? hehehe

NickError

NickError, ze swoimi marnymi tekstami pojdziesz na dno razem z titanicem! Miernoto!

k0zak111

Wow, aleś mi pojechał:D Czuję się przestraszony.
Widać, że nawet Titanic to dla Ciebie za duży film.

ocenił(a) film na 7
k0zak111

a ja się zgodzę z założycielem tematu. Film nudny