7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790205
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

uważacie, że lepszy jest "Titanic" czy Władca pierścieni?(którakolwiek część)

miałam tu taki wątek już założyć bo to takie porównanie dwóch oscarowych rekordzistów (wiem, że tylko jedna część zdobyła tyle samo oscarów co Titanic, ale nie pamiętam już która :P) no i przypomniało mi o tym to, że wbili tu jacyś napaleńcy (swoją drogą troche mnie oni wkur...)
A dla mnie osobiście "Titanic" jest lepszy bo nie przepadam za tego typu fantastyką co Władca pierścieni a w tej chwili jeszcze bardziej zniechęcam się do tego filmu jak widzę kto go lubi...

ocenił(a) film na 9
Mary_Cassie

Jak można porównywać dwa tak różne filmy...? Ja osobiście Titanica nigdy nie obejrzałam w całości, bo po prostu po jakimś czasie mnie nudzi, może dlatego, że nie lubię romansideł ;p Władce Pierścieni oglądam jednak wręz maniakalnie, co najmniej kilka razy w roku xD No, ale moim zdaniem o gustach się nie dyskutuje i już, każdy lubi to co lubi, i co ja cię będę przekonywać , że WP jest lepszy, raczej nie dam rady, a ty tez mnie nie przekonasz że to Titanic jest lepszy... po prostu mamy inne gusty i już, ale nie sądze żeby to był powód do jakiś kłótni, awantur czy czego tam jeszcze ;p I nie zamierzam cię zjechać np za to, że nie lubisz filmu, który według mnie jest świetny. No to tyle mojej opinii. :)

ocenił(a) film na 10
lestat835

Mary_Cassie- nie patrz na inne osoby, sama sobie wyrabiaj opinię.Jeśli chodzi o te dwa filmy to uważam, że oba zasługują na wielką pochwałę, ale jeśli chodzi o mnie to Władca Pierścieni jest o niebo lepszym filmem :)

ocenił(a) film na 6
T_a

szczerze mówią to wolę Titanica... nie przepadam za wladca pierscieni.