7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790205
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Ile razy oglądam ten film tyle razy mam łzy w oczach...jest bardzo wzruszający...taki wyciskacz łez ...Piosenka Celine Dion jest wspaniała .Mistrzowskie wykonanie.

ocenił(a) film na 10
evell01

dokładnie mam tak samo ;D kocham ten film po prostu :) trochę latek ma ale zawsze jak go pokazują w TV to muszę obejrzeć :D

ocenił(a) film na 10
allforu

ja zawsze płacze. xdd Zawsze, za każdym razem jak golądam becze i becze. xd

ocenił(a) film na 10
evell01

Racja, nie ważne który raz go oglądam, za każdym razem tak samo się wzruszam.

allicja10

Ja też :P
ukochany film <3

evell01

Najpiękniejszy film jaki kiedykolwiek oglądałam

ocenił(a) film na 10
nadiiia_88

też płaczę za każdym razem, jak go oglądam

ocenił(a) film na 10
Lady_Joy

dzisiaj też będę płakać o 20.00 :D tylko wkurzają mnie te reklamy półgodzinne :P masakra jakaś...

użytkownik usunięty
allforu

o jezu, to najbardziej wzruszający film na świecie normalnie... nigdy jeszcze nie byłam w stanie powstrzymać łez na końcówce szczególnie...
ja też będę ryczeć dzisiaj o 20.00 ;)

ocenił(a) film na 9

Ja również będę ryczeć.
Ale chociaż reklamy są długie to wczoraj tylko dwa razy była przerwa ;]]

ocenił(a) film na 10
BellatriksBlack

no mało reklam, ale przerwali we wzruszającym momencie, rozpłakałam się a tu reklama...to nie było fajne...
a końcówkę całą przeryczałam masakra :( ehh piękny film :(

użytkownik usunięty
allforu

te reklamy dobijają. oglądasz, oglądasz, łzy w oczach, wyznania miłości a tu młoda dama w sukni ślubnej lata po schodach ruchomych.
... no tak.

ocenił(a) film na 10

no właśnie...łzy w oczach i nie dość że ta lata po tych schodach to zaraz pokazują jakieś śmieszne reklamy a ja tu w rozpaczy a tu np Sruu leci ...

ocenił(a) film na 9
allforu

i jak połączyć tragedię tonącego statku ze śnieżnobiałymi skarpetkami jakie otrzymuje się po skorzystaniu z proszku x? ;/

;D

ocenił(a) film na 10
crazyIchicken

tych reklam w ogóle nie powinno być a w szczególności w trakcie takiego filmu :(

ocenił(a) film na 10
evell01

Właśnie... Ja też tak mam...Jak leci w tv to potem zanim usnę z pół godziny rycze... Piękne... A jak słyszę tą piosenkę, to się kompletnie rozklejam... ;(