Ile razy oglądam ten film tyle razy mam łzy w oczach...jest bardzo wzruszający...taki wyciskacz łez ...Piosenka Celine Dion jest wspaniała .Mistrzowskie wykonanie.
dokładnie mam tak samo ;D kocham ten film po prostu :) trochę latek ma ale zawsze jak go pokazują w TV to muszę obejrzeć :D
dzisiaj też będę płakać o 20.00 :D tylko wkurzają mnie te reklamy półgodzinne :P masakra jakaś...
o jezu, to najbardziej wzruszający film na świecie normalnie... nigdy jeszcze nie byłam w stanie powstrzymać łez na końcówce szczególnie...
ja też będę ryczeć dzisiaj o 20.00 ;)
Ja również będę ryczeć.
Ale chociaż reklamy są długie to wczoraj tylko dwa razy była przerwa ;]]
no mało reklam, ale przerwali we wzruszającym momencie, rozpłakałam się a tu reklama...to nie było fajne...
a końcówkę całą przeryczałam masakra :( ehh piękny film :(
te reklamy dobijają. oglądasz, oglądasz, łzy w oczach, wyznania miłości a tu młoda dama w sukni ślubnej lata po schodach ruchomych.
... no tak.
no właśnie...łzy w oczach i nie dość że ta lata po tych schodach to zaraz pokazują jakieś śmieszne reklamy a ja tu w rozpaczy a tu np Sruu leci ...
i jak połączyć tragedię tonącego statku ze śnieżnobiałymi skarpetkami jakie otrzymuje się po skorzystaniu z proszku x? ;/
;D
tych reklam w ogóle nie powinno być a w szczególności w trakcie takiego filmu :(