PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259289}

To nie jest kraj dla starych ludzi

No Country for Old Men
2007
7,6 247 tys. ocen
7,6 10 1 246973
8,3 84 krytyków
To nie jest kraj dla starych ludzi
powrót do forum filmu To nie jest kraj dla starych ludzi

Bardzo nudny, słaby, niedopracowany w każdej prawie scenie i niejasny! Naprawde odradzam!

ocenił(a) film na 10
Warszawiak82

Widze że twoja mentalność przypomina naprawde małe dziecko. Niedopracowany? Człowieku ja niewidziałem od kilku dobrych lat bardziej dopracowanego i bardziej perfekcyjnie zrobionego filmu,każdy szczegół znajduje się na odpowiednim miejscu, wszystko układa sie w logiczną całość szczególnie przy kolejnych seansach (ja obejrzałem film już trzy razy).Nierozumiem co w tym filmie wydawało ci sie niejasne ale twój nick jesli mozna wnioskowac z niego twoje gusta filmowe chyba wyjasnia twoją kondycje intelektualną. Dla mnie film oprócz błyskotliwej i inteligetnie poprowadzonej akcji ma tez głęboką treść Coś o tym jak świat zrozumiały i jasny traci swoją forme i staje się obcy a zasady którymi się kieruje juz nie są klarowne. Jeśli Tobie nie chce się ruszyć głową by przemyśleć film na innych płaszczyznach to nie zniechęcaj innych ludzi do filmu który moim zdaniem jest bezsprzecznym arcydziełem.

ocenił(a) film na 10
tomasiak

SAW 4 = lol ,to jest dopiero logiczny i dopracowany film :)

ocenił(a) film na 10
tomasiak

Spojrzcie na jego oceny innych filmów same jedynki.Albo dzieciak albo zwykly znudzony zyciem prowokator

Warszawiak82

wielbiciel piły wydaje werdykt buhahah dobry jest:D kup sobie teraz w vivie dwa extra horrory piła i klątwa :] heheh zaszyj sie w domu i oglądaj, a za inne filmy sie nie bierz bo one nie nadają na fali piły .

ocenił(a) film na 10
dYDelf

spider i xmen to dopiero filmy:)
jeden z filmów dekady brothers coen rules

ocenił(a) film na 10
Warszawiak82

Jeśli ten pan to prowokator to jakiś nadzwyczaj marny.Żeby stworzyc dobrą prowokacje trzeba włożyc w to troche pracy i co najważniejsze wypadało by posiadac pewien potencjał intelektualny.Trochę mnie martwią tacy frustraci, którzy nie będąc w stanie udźwignąc ciężaru filmu nadrabiają zniechęcając innych.
Film to prawdziwa perełka:)

ocenił(a) film na 10
Warszawiak82

Dla mnie to 2,5 godziny intelektualnej uczty i emocjonalnych rozterek.