swietna komedia, usmialam sie jak nigdy, widac ze niezbyt sie znacie albo w ogole nie macie poczucia humory, co za gbury z was
Spoko, jeśli uważasz że ten film jest śmieszny to chyba Ty nie wiesz co to dobra komedia i dobry humor! Uważam że film jest bynajmniej męczący. Już na samym początku był nudny, a obejrzałam go do końca tylko dlatego żeby zobaczyć czy wreszcie te wszystkie kłamstwa wyjdą na jaw. Jeśli to ma być " męska odpowiedź na NIE KŁAM KOCHANIE" to faceci ponieśli srogą porażkę!
Szczerze mówiąc nie słyszałam, żeby to miała być męska odpowiedź na "Nie kłam kochanie", ale nawet jeśli, to tamten film także był porażką. Można więc stwierdzić, że jest remis :P
Jeszcze tego filmu nie oglądałem ale sądząc po komentarzach to nie obejrzę. Jesteś jedyną osoba która napisała że film jest świetny. Ciekawi mnie tylko czy oglądałeś wcześniej jakieś komedie i jakie. Z polskich komedii to najlepsi byli dublerzy i dzień świra. Może jeszcze kilka innych ale teraz nie pamiętam. I oczywiście polskie seriale komediowe są najlepsze, chyba że świat według bundych, ale moim zdaniem Polacy powinni się zająć właśnie serialami komediowymi bo Świat według Kiepskich czy 13 posterunek były, są i będą świetne i zawsze będzie chciało się je oglądać.
A widzisz problem polega na tym że wszystkie polskie tytuły które wymieniłeś uważam za pomyłkę. Zwróćcie uwagę że ci którm film się podobał piszą "Mi sie podobał" ale NIE "Film jest genialny", natomiast przeciwnicy zawsze "Film jest beznadziejny" a nie "Mi sie NIE podobał". Każdy film jak każdy 'produkt' z zakresu sztuki, jednym sie podoba innym nie.
Tak wszyscy tutaj sie na znaja tylko ty sie znasz. Jezeli lubisz glupie filmy to twoja sprawa ale nie krytykuj innych. Film to totalne gowno bez 2 zdan i przykro mi ze takie rzeczy cie smiesza :)
Mogę wiedzieć do kogo są te wszystkie komentarze wyżej?? Bo już nie wiem czy mnie obrażacie czy autora tematu?? Sorry za głupie pytanie ale niektórzy odpowiadają ni tym co trzeba.