5,1 56 tys. ocen
5,1 10 1 55714
5,1 14 krytyków
To nie tak jak myślisz, kotku
powrót do forum filmu To nie tak jak myślisz, kotku

mozna peknac ze smiechu i czlowiek w pewnym momemncie moze stracic orientacje kto jest kim dla kogo :) goraco polecam

ocenił(a) film na 10
cygansaki

Zgadzam się z przedpiśccą :)
Komedie pomyłek są tylko (chyba też niestety) dla inteligentnych widzów...

ocenił(a) film na 3
italodrone

faktycznie bardzo śmieszne!!! aż do zerzygania:)

ocenił(a) film na 4
italodrone

Cytat italodrone:
"Komedie pomyłek są tylko (chyba też niestety) dla inteligentnych widzów..."

I ty oczywiście w swej skromności się za takiego uważasz. Ja bym na twoim miejscu "inteligencie" ważył słowa bo twoja wypowiedź sugeruje, że wszyscy, którym film się nie spodobał są głupcami.

ocenił(a) film na 10
danielxyza

danielxyza niestety nie podeszłeś do tematu inteligentnie ;)
Nie sugeruję, że: jestem skromny (choć cenię tę cechę) ani też tego że jesteś "głupcem" bo nie mam podstaw by tak twierdzić.
Poprostu wiem z doświadczenia (niestety), że komedie pomyłek nie są właściwie rozumiane przez osoby, które nieodpowiednio skupiają się na fabule.
Niestety brak tego zrozumienia jest mi niepojęty, gdyż filmy tego typu nie są ambitnie "trudne", mają bawić ... wyluzuj, ja mam trochę ponad 30 lat i nie czuję kolki, a ty?

ocenił(a) film na 8
cygansaki

osobiście nie pamiętam kiedy się ostatni raz tak uśmiałem. Jedna rzecz mi się tylko w tym filmie nie podoba - końcówka. Tak na prawdę nie ma żadnego sensu.

użytkownik usunięty
Wujek_Dobra_Rada_3

Zgadzam się ;) Ale dlaczego Bazyl rozmawiał przez zamkniętą V3, a Maria nigdy nie wykręcała numeru tylko wyjmowała telefon i do ucha? 9/10

ocenił(a) film na 9

Tak, tak można się pośmiać... i trzeba uważać, żeby wszystko zrozumieć...
Fakt, że końcówka taka nie specjalna, właściwie wiele się nie wyjaśniło. Co do Marii tel - może miała proste wybieranie albo inny bajer, a tak na poważnie to polskie niedopatrzenie. Wg mnie 9/10, bo to rzadkość w współczesnym polskim kinie, mam na myśli tutaj wszystkie komedie typu "I love you" itp.

cygansaki

Tak, film rzeczywiście udany :). Oczywiście niektórym Polakom się już coś nie podoba, pracujcie nad poczuciem humoru!

użytkownik usunięty
natalie09

najlepszy polski film, jaki oglądałam!:) prześmieszna komedia xDD

ocenił(a) film na 9

Rewelacyjna komedia. Początkowo myślałem że to kolejny gniot ale jestem
bardzo pozytywnie zaskoczony. Świetnie obsadzony i zagrany, każda postać
idealnie rozpisana. Humor jak u Chmielewskiej. Dawno tak się nie uśmiałem
na polskim filmie 9/10