5,1 56 tys. ocen
5,1 10 1 55714
5,1 14 krytyków
To nie tak jak myślisz, kotku
powrót do forum filmu To nie tak jak myślisz, kotku

Bardzo kiepski

ocenił(a) film na 4

Niestety, gdyby nie Jacek Borusiński z Mumio, który ma parę fajnych scen, nic by nie uratowało tego gniota..... I nie dajcie się zwieść zachwytom w mediach koncernu ITI czyli TVN, gazecie z programem Teletydzień itd. ITI jest współproducentem...
Przykro, ale film jest dramatycznie kiepski, pani Figura chciała zagrać z dystansem do siebie i przemijania i jak zwykle ostatnio - nie wyszło, itditd...

ocenił(a) film na 7
jack36gda

Zupełnie się z Tobą nie zgadzam. Film nie był jakiś rewelacyjny, ale na miano `gniota` też nie zasłużył. Było zabawnie, śmiesznie i ciekawie...
Chociaż brak pomysłu na zakończenie mnie troche zawiodło...

Pozdrawiam! ;)

ocenił(a) film na 4
kate88_2

No ale tak z ręką na sercu powiedz, co było fajnego w tym gni.... :) w tym filmie? Zapamiętasz coś? NIe chodzi o to żeby każdy film był natchniony, bo byśmy z nudów pomarli.... I wiesz co ci powiem..? Wczoraj oglądałem Majewskiego, była u Niego Figura - ona po prostu jest bardziej sztuczna od plastiku. Mam bekę jak się spotykam z rodziną moją aktorską, nota bene grają w POznaniu, i zaczynamy gadać o grze aktorów... uwielbiam ich podpuszczać :):)

ocenił(a) film na 3
jack36gda

Zgadzam się z taką oceną. Na film poszłam pełna nadziei, bo taki fantastyczny odbiór na filmwebie. Film sztuczny jak i wszystkie polskie niby-komedie. Jedyną komiczną osobą był Jacek Borusński a i jego rola była nieco irytująca. Naliczyłam AŻ 6 momentów w których się uśmiechnęłam, jak na komedię zniewalająco dużo. Frycz sztuczny do bólu, nie nadawał się do takiej roli, to samo z Figurą. Kochanka doktora to już szczyt żenady. Nikt nie wykazał się nawet minimum komediowego warsztatu. Zwyczajna porażka, ale Polakom najwyraźniej się podoba, chyba że recenzje piszą dzieci.