5,1 56 tys. ocen
5,1 10 1 55715
5,1 14 krytyków
To nie tak jak myślisz, kotku
powrót do forum filmu To nie tak jak myślisz, kotku

Ile można? Dla mnie to już się robi nudne. Nigdy w życiu było dobre, przyznaję, ale Ja wam pokażę, Dlaczego nie, Tylko mnie kochaj - to wszystkie polskie filmy to muszą być komedie romantyczne? Jakby nie mogli zrobić jakiegoś pożądnego filmu. Co o tym myślicie?

ocenił(a) film na 7
Yennefer_22

No zdecydowanie sie zgadzam, nie wiem czy oni naprawde nie potrafią zrobic nic innego tylko pchaja do kin te beznadziejne komedie romantyczne.Jeszcze zeby to było ciekawe ale to wszystko jest o tym samym...Zal mi polskich filmowcow...

ocenił(a) film na 6
Yennefer_22

Pozwolę się nie zgodzić. Przynajmniej z częścią wypowiedzi. Nie, żebym podważał, ale... kurczę, to chyba nie jest komedia romantyczna :D

mateusz_kurkowski

Chyba wiesz, co mam na myśli ;) OK, może to nie jest do końca komedia romantyczna, ale i tak nie zmieniam zdania, że widocznie większość Polskich filmowców nie potrafi zrobić żadnego fil,mu innego typu. Chociaż nie wszyscy (wyrazy szacunku dla Wajdy za "Katyń").

ocenił(a) film na 8
Yennefer_22

no to chyba się coś wam pomyliło przeciez "to nie tak jak myślisz...." to właśnie zupełnie inny film niż te standardowe polskie komedie romantyczne. Świetna fabuła, obsada i w ogóle.
Innymi mówiąc - wreszcie coś nowego-oby tak dalej :]
pozdrawiam
przemyślane 8/10

dawidek1990

No przepraszam bardzo, ale jak to była komedia romantyczna to ja jestem święty:P To, że w filmie pojawiało się kilka par i romansów, to nie znaczy, że to kolejna polska komedia romantyczna...to była komedia i tyle, a niektóre osoby, jak widać, szukają komedii romantycznych tam, gdzie nie trzeba