5,1 56 tys. ocen
5,1 10 1 55715
5,1 14 krytyków
To nie tak jak myślisz, kotku
powrót do forum filmu To nie tak jak myślisz, kotku

Mi się bardzo podobał. Na prawdę fajny scenariusz, oryginalny pomysł, porządne wykonanie, dobrze zagrane... czego chcieć więcej? Ja mu daje 9/10 a jak ktoś daje 3 dlatego, że nie nadąża za filmem, albo przysypia no to już jego problem...

radziej

ja też daje 9/10 film jest przyjemny w oglądaniu i ma naprawdę pomysłowy
scenariusz:D

ocenił(a) film na 10
Ozii_91

Jak przeczytałam niektóre z komentarzy to odechciało mi się oglądać tego filmu, ale obejrzałam i nie żałuję! Świetna komedia, naprawdę. Może i zagmatwana, przypomina mi trochę film Oscar. :)
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
radziej

Podpisuję się pod, naprawdę szczerze zabawny- do łez. I oczywiście pomyłowy. 8/10.

ocenił(a) film na 7
radziej

Mi tez się spodobał. Super komedia, mimo tych naciąganych pomyłek które pod koniec filmu już nie śmieszą,a drażnią ale dobra gra aktorów, a szczególnie Jacek Borusiński wymiata xD gorąco polecam;)

ocenił(a) film na 8
radziej

Niektórzy piszą, że to słaby film, bo to nie jest kolejna komedia dla pustych głów ;) Ja bawiłam się świetnie, wreszcie coś innego niż te wszystkie durne komedie romantyczne albo humor w stylu "Poranka kojota". No i Borusiński kradnie szoł, a Frycz dzielnie stara się dotrzymywać mu kroku :)

radziej

zgadzam się w 100 %, bez Bazyla ten film byłby nudny, a tak jest akcja, jest reakcja..:) od czasu "samych swoich" tak się nie uśmiałam:)nie potrzeba robić z siebie idioty, by rozśmieszyć widza, wystarczą dobre dialogi i twarz Bazyla:D

ocenił(a) film na 9
radziej

ze wgzledu na kiepskie opinie zbieralem sie spory czas do obejrzenia tego filmu i o dziwo naprawde niezla komedyja ;] wartka akcja caly czas sie cos dzieje wszystko ok polecam!