Mi się bardzo podobał. Na prawdę fajny scenariusz, oryginalny pomysł, porządne wykonanie, dobrze zagrane... czego chcieć więcej? Ja mu daje 9/10 a jak ktoś daje 3 dlatego, że nie nadąża za filmem, albo przysypia no to już jego problem...
Jak przeczytałam niektóre z komentarzy to odechciało mi się oglądać tego filmu, ale obejrzałam i nie żałuję! Świetna komedia, naprawdę. Może i zagmatwana, przypomina mi trochę film Oscar. :)
Pozdrawiam.
Podpisuję się pod, naprawdę szczerze zabawny- do łez. I oczywiście pomyłowy. 8/10.
Mi tez się spodobał. Super komedia, mimo tych naciąganych pomyłek które pod koniec filmu już nie śmieszą,a drażnią ale dobra gra aktorów, a szczególnie Jacek Borusiński wymiata xD gorąco polecam;)
Niektórzy piszą, że to słaby film, bo to nie jest kolejna komedia dla pustych głów ;) Ja bawiłam się świetnie, wreszcie coś innego niż te wszystkie durne komedie romantyczne albo humor w stylu "Poranka kojota". No i Borusiński kradnie szoł, a Frycz dzielnie stara się dotrzymywać mu kroku :)
zgadzam się w 100 %, bez Bazyla ten film byłby nudny, a tak jest akcja, jest reakcja..:) od czasu "samych swoich" tak się nie uśmiałam:)nie potrzeba robić z siebie idioty, by rozśmieszyć widza, wystarczą dobre dialogi i twarz Bazyla:D