Żenujące są komentarze jawnie obnażające głupotę widza który nie mógł się połapać w filmie, bądź twierdzi że za bardzo pogmatwana fabuła... Nie piszcie takich rzeczy gdyż świadczą one o was i waszych spadkobiercach genowych...
TNTJMK swoją pokręconą fabułą i kulturalnym humorem na poziomie wybiły się na szczyt wszystkich ostatnich polskich komedii. Pan B. przeszedł samego siebie a na zakończeniu cała sala się śmiała :) Dobra na prawdę porządna komedia na której się zrelaksujesz (o ile nie będziesz nadto wysilać mózgownicy żeby pojąć kto jest kto upośledziu) i wyjdziesz "odświeżony". Nie należy się spodziewać jakiegoś powiewu nowości w kinematografii mimo to polecam z całego serca. :)
taki humor to ja widze jedynie w reklamie plusa
łał to mam czekac caly film na zakonczenie ktore jest smieszne to rzeczywiscie brawo
czy to że dla Ciebie film Zamiana to chała a dla mnie może być rewelacyjną komedią obnaża Twoją głupotę i źle świadczy i Twoich "spadkobiercach genowych" ???
btw. nie oglądałam Zamiany wiec być może masz rację. Ale jak coś sie komuś nie podoba to naprawdę całkiem normalna rzecz i nie trzeba obrzucać błotem jeszcze i spadkobierców;)