5,1 56 tys. ocen
5,1 10 1 55714
5,1 14 krytyków
To nie tak jak myślisz, kotku
powrót do forum filmu To nie tak jak myślisz, kotku

Żenujące są komentarze jawnie obnażające głupotę widza który nie mógł się połapać w filmie, bądź twierdzi że za bardzo pogmatwana fabuła... Nie piszcie takich rzeczy gdyż świadczą one o was i waszych spadkobiercach genowych...
TNTJMK swoją pokręconą fabułą i kulturalnym humorem na poziomie wybiły się na szczyt wszystkich ostatnich polskich komedii. Pan B. przeszedł samego siebie a na zakończeniu cała sala się śmiała :) Dobra na prawdę porządna komedia na której się zrelaksujesz (o ile nie będziesz nadto wysilać mózgownicy żeby pojąć kto jest kto upośledziu) i wyjdziesz "odświeżony". Nie należy się spodziewać jakiegoś powiewu nowości w kinematografii mimo to polecam z całego serca. :)

ocenił(a) film na 9
Nocarz

Po prostu wszytko to co chciałem napisać.

Nocarz

taki humor to ja widze jedynie w reklamie plusa
łał to mam czekac caly film na zakonczenie ktore jest smieszne to rzeczywiscie brawo

ocenił(a) film na 1
Nocarz

czy to że dla Ciebie film Zamiana to chała a dla mnie może być rewelacyjną komedią obnaża Twoją głupotę i źle świadczy i Twoich "spadkobiercach genowych" ???

btw. nie oglądałam Zamiany wiec być może masz rację. Ale jak coś sie komuś nie podoba to naprawdę całkiem normalna rzecz i nie trzeba obrzucać błotem jeszcze i spadkobierców;)