5,1 56 tys. ocen
5,1 10 1 55714
5,1 14 krytyków
To nie tak jak myślisz, kotku
powrót do forum filmu To nie tak jak myślisz, kotku

w połowie filmu musiałem sobie zrobic przerwę bo juz mnie brzuch bolał ze śmiechu. ten kto wymyślał scenariusz musiał chyba być na jakimś gazie:). podziwiam aktorów że umieli zachować stoicki spokój przy kolejnych ujęciach... miałem wrażenie że bawili sie doskonale. Za drugim razem juz nie było tak śmiesznie ale takie filmy oglada sie tylko raz a potem omija żeby zachować samo wspomnienie dobrej zabawy.
Fajna komedia pomyłek zakręconych na maksa... polecam ale tylko jeden raz:) o ile sie nie pogubicie, kto jest kim za pierwszym razem. moja nota jak dla komedii 7/10

matulaskocz

oglądnęłam tylko raz, ale miałam dokładnie to samo :D pomysł na komedię może nie odkrywczy, ale i tak dawno się tak nie uśmiałam, biorąc pod uwagę to, że od czasu "Chłopaków nie płaczą" [tak to się odmienia?;] same denne polskie komedie zostały wyprodukowane :/
jeśli ktoś mówi, że film jest do dupy, to prawdopodobnie zgubił wątek na samym początku filmu. taka jest jedna z opcji. z drugiej strony, nie wszystkich może śmieszyć ten rodzaj humoru..

ocenił(a) film na 1
matulaskocz

Jeśli szukasz dobrej komedii pomyłek obejrzyj filmową wersję sztuki "Oskar" ze Stallone.

ocenił(a) film na 6
matulaskocz

Niby totalnie bez sensu, ale mi się podobał. Bardzo fajny Borusiński. Nie musiał nic mówić, żeby było śmiesznie.

ocenił(a) film na 8
matulaskocz

Dobra komedia pomyłek w stylu filmów z de Funesem lub rzeczonego "Oskara" - szczerze polecam.

matulaskocz

Dla mnie też t był niezły ubaw. Świetna obsada, "zakręcona" fabuła i na finał piosenka Edyty!