5,1 56 tys. ocen
5,1 10 1 55717
5,1 14 krytyków
To nie tak jak myślisz, kotku
powrót do forum filmu To nie tak jak myślisz, kotku

okropny

ocenił(a) film na 4

idiotyczne dialogi,idiotyczny pomysl i wykonanie i sztuczne aktorstwo. Kompletnie nic smiesznego. mozna obejzec by zobaczyc Figure;) ponadto ludzie z anglii mowiacy po polsku lol.

ocenił(a) film na 4
filmaniak_1081078

wyobrazni uzywam czytajac np ksiazke. Film powinien byc opowiedziany i przedstawiony tak dobrze jakbys sobie to wszystko wyobrazal. Tym sie rozni film od ksiazki. Super wyjasnienie jesli chodzi o ta sytuacje hehe. mogl zabrac jakas dziewoje co to mu sie podobala lub/i ktora szanowal i/lub lubil przynajmniej. Po co bral twoim zdaniem dziewoje z ktora roznil sie charakterem i ogolnie wszystkim i nie wygladalo jakby sie lubili. To chyba stanowisko zony LOL. Film byl z dupy a para doktorek i peielgniarka zrobili ze wszystko bylo jeszcze bardziej bez sensu.
Jak ci sie podobalo to super, ja znam kilka lepszych komedii w tym polskich. To nie byla komedia tylko glupkowaty film bez ladu i skladu w dodatku wydawalo mi sie ze ogladam przedstawienie teatralne.

ocenił(a) film na 4
Baby_Firefly

aha zapomnialam dodac-doktorek zabiera kochanke do hotelu i traktuje ja jak jakies popychadlo, niezbyt wyglada to na romans.

Baby_Firefly

nie masz wyobraźni? czy wymagasz od filmu 100% wytłumaczenia każdej sytuacji? to masz: doktorek zabrał nie kochankę, ale zaprosił znajomą pielęgniarkę na "wycieczkę" celem bliższego "poznania", traktuje ją z wyższością z racji różnic w charakterze, stanowisku w szpitalu, w wieku. itp.

Baby_Firefly

angielka...mówiono,że mówi trochę po polsku.Ty chyba wychowałaś się na sensacyjnych filmach i ni umiesz docenić komedii.,,Sztuczne aktorstwo"????to ty wykazujesz pisząc te brednie

ocenił(a) film na 4
Pif_Paf

nie ogladam sensacyjnych filmow. Ten film mi sie nie podobal, przestancie przezywac. Jak ci sie podoba to swietnie, nie interesuje mnie. moze lubisz sztuczne aktorstwo a'la teatr. tez swietnie, ja nie. komedie lubie ale tylko jak sa smieszne heh

ocenił(a) film na 4
Pif_Paf

nie chce byc nie mila heh ale weszlam w twe ulubione filmy i masz tam np agenta 007 to zdaje sie jest sensacja podadto wnioskuje ze masz nascie lat - Harry Potter, asterix i Obelix;) wow twoja opinia naprawde sie dla mnie liczy ;)

Baby_Firefly

a seria BLADE albo PIŁA u Ciebie w ulubionych to jakieś arcydzieła? to, że komuś się podobał Harry Potter nie oznacza, że nie ma prawa on oceniać inne filmy!

ocenił(a) film na 4
filmaniak_1081078

ok ok nie mam zamiaru z toba dyskutowac, napewno nie o filmach, sorry ale nie jestes autorytetem w tej dziedzinie ani znawca. Albo niewiele filmow w zyciu obejzales albo masz spaprany gust albo poprostu masz malo lat. Tak czy owak skonczylam z toba rozmowe. Garfield wow
'Jak komus sie podobal Harry Potter' LOL mozesz oceniac inne filmy ale nie wchodz mi juz w droge, bo poprostu twoja ocena malo znaczaca jest
bye

Baby_Firefly

ok, wielki znawco i autorytecie. na pewno obejrzałem mniej filmów, mam spaprany gust i mam 10 lat. a Ty to wszystko wiesz po kilku postach ;p

ocenił(a) film na 4
filmaniak_1081078

nie,po filmach jakie masz w ulubionych......................

Baby_Firefly

I co z tego????masz podnietę!!!!!Ty chyba masz z 5 lat i cudem piszesz....każdy ma inny gust,proszę ciebie,nie pomyślała o tym pani mądralińska???

ocenił(a) film na 4
Pif_Paf

LOL skoro kazdy ma swoj gust to czemu na dzien dobry mnie zjechales ze go nie mam bo mi sie ten film nie podoba. Pomysl zanim cos napiszesz zeby na idiote nie wyjsc

Baby_Firefly

powiedział co wiedział...sama mogłaś wpaść na pomysł by tak napisać...a nie teraz za Dextera się uważasz.:P

ocenił(a) film na 4
Pif_Paf

ze co??...........................................................

Baby_Firefly

eh....Gucio w zoo!!!
chodzi o to,że każdy ma własne zdanie.