uważam, że film był bardzo śmieszny i jeśli ktoś ocenia ten film na słaby, to nie zrozumiał o co tam chodziło.Dałąm 9/10, bo dawno się tak nie uśmiałam
chętnie posłucham czego nie zrozumiałam w tym filmie. Moim zdaniem jest CO NAJMNIEJ poniżej oczekiwań!
To nie chodzi o to, czy ktoś ten film zrozumiał, czy nie. W zasadzie nie był on na tyle wyrafinowany i trudny, żeby go nie pojąć. Jeśli ktoś reklamuje film jako komedie, to widz stawia przede wszystkim warunek: ma być śmieszny. A czy jest śmieszny, to już chyba kwestia gustu. Mnie nie rozśmieszył w ogóle.
napewno lepszy niz Lejdis , Jaja w tropikach czy Nie zadzieraj z fryzjerem które były o wiele wieksza porazka i mnie wogóle ani razu nie rozsmieszyły a jednak je oceniłes na 7.Natomiast w filmie To nie tak jak myślisz, kotku były kilka smiesznych momentów
Dla każdego każdy film inaczej podchodzi....To jest kwestia gustu jak napisał ktoś wyżej
Ale kązdy a przynajmniej większość chce udowodnic swoje racje i tok myślenia... dlatego coraz wiecej widzę kłótni na tym portalu....
Dla mnie osobiście od czasu Vinci nie było dobrego polskiego filmu...
POzdro
Haha, śmieszna jest ta inwigilacja na filmwebie. Zawsze jak ktoś wyrazi swoją opinię, to od razu inna osoba mu pisze coś w stylu: "jak mogłeś takiemu i takiemu filmowi dać ileśtam pkt, skoro to jest taka szmira" itd. jeeeezu, mnie osobiście tamte filmy się o wiele bardziej podobały niż nasz rodzimy produkt, dlatego oceniłam je wyżej, myślałam, że to logiczne. deal with it. czysty subiektywizm, chyba nie muszę się z tego tłumaczyć, że śmieszą mnie inne rzeczy niż ciebie.