5,1 56 tys. ocen
5,1 10 1 55715
5,1 14 krytyków
To nie tak jak myślisz, kotku
powrót do forum filmu To nie tak jak myślisz, kotku

uważam, że film był bardzo śmieszny i jeśli ktoś ocenia ten film na słaby, to nie zrozumiał o co tam chodziło.Dałąm 9/10, bo dawno się tak nie uśmiałam

ocenił(a) film na 4
doratos

chętnie posłucham czego nie zrozumiałam w tym filmie. Moim zdaniem jest CO NAJMNIEJ poniżej oczekiwań!

ocenił(a) film na 1
doratos

To nie chodzi o to, czy ktoś ten film zrozumiał, czy nie. W zasadzie nie był on na tyle wyrafinowany i trudny, żeby go nie pojąć. Jeśli ktoś reklamuje film jako komedie, to widz stawia przede wszystkim warunek: ma być śmieszny. A czy jest śmieszny, to już chyba kwestia gustu. Mnie nie rozśmieszył w ogóle.

Make_Me

napewno lepszy niz Lejdis , Jaja w tropikach czy Nie zadzieraj z fryzjerem które były o wiele wieksza porazka i mnie wogóle ani razu nie rozsmieszyły a jednak je oceniłes na 7.Natomiast w filmie To nie tak jak myślisz, kotku były kilka smiesznych momentów

javierek

Dla każdego każdy film inaczej podchodzi....To jest kwestia gustu jak napisał ktoś wyżej
Ale kązdy a przynajmniej większość chce udowodnic swoje racje i tok myślenia... dlatego coraz wiecej widzę kłótni na tym portalu....

Dla mnie osobiście od czasu Vinci nie było dobrego polskiego filmu...
POzdro

ocenił(a) film na 1
javierek

Haha, śmieszna jest ta inwigilacja na filmwebie. Zawsze jak ktoś wyrazi swoją opinię, to od razu inna osoba mu pisze coś w stylu: "jak mogłeś takiemu i takiemu filmowi dać ileśtam pkt, skoro to jest taka szmira" itd. jeeeezu, mnie osobiście tamte filmy się o wiele bardziej podobały niż nasz rodzimy produkt, dlatego oceniłam je wyżej, myślałam, że to logiczne. deal with it. czysty subiektywizm, chyba nie muszę się z tego tłumaczyć, że śmieszą mnie inne rzeczy niż ciebie.

ocenił(a) film na 6
doratos

też nie rozumiem skąd tyle niepochlepnych opini na temat tego filmu, dla mnie film poprostu niezły, spełnił swoją funkcję kina rozrywkowego. jedynie na - irytująca postac policjanta grana przez piele i dośc słaba końcówka