PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=342997}

To skomplikowane

It's Complicated
2009
6,8 75 tys. ocen
6,8 10 1 75392
5,7 35 krytyków
To skomplikowane
powrót do forum filmu To skomplikowane

10/10

ocenił(a) film na 10

oj dawno sie tak dobrze nie bawiłam w kinie!!! pełna sala śmiechu!!! film świetny dla każdego rodzaju ludzkiego... dla zakochanych, dla odkochanych, dla samotnych, dla rozwodników itp.itd. Polecam z czystym sumieniem !!! Dla mnie jedna z najlepszych komedii romantycznych jakie widziałam :)

ocenił(a) film na 9
Marcysia_3

popieram w 100% :D podczas oglądania, po prostu nie chciałam żeby się skończył :)

ocenił(a) film na 9
Marcysia_3

popieram w 100% :D podczas oglądania, po prostu nie chciałam żeby się skończył :)

ocenił(a) film na 9
Marcysia_3

popieram w 100% :D po prostu nie chciałam żeby się kończył :)

ocenił(a) film na 10
justyna9968

ehh... musiaŁEM (tak, to nie przejezyczenie ;P) się w koncu wypowiedziec ;d Film rewelacja, oczywiscie 10/10. Od niedawna zaczela mnie interesowac Meryl, glownie przypadkowo obejrzalem jeden film.. i na chwile obecna uwazam ze nie ma lepszej aktorki na swiecie. Genialna gra w kazdej roli, od komedii po dramaty czy rowniez musicale...
Chce podkreslic, ze kazdy powinien obejrzec ten film, ale takze inne produkcje z Meryl w roli glownej ;) Pomimo swojego wieku jest dalej urocza i wprowadza w niesamowity nastroj ktorego nie czulem przez 19 lat swojego zycia... Niektorym wydaje sie ze w "its complicated" nie ma nic co zaslugiwaloby na uwage ale to błedne myslenie, gdyz po obejrzeniu chce sie wiecej.. czuje sie niedosyt calej pieknie ukazanej milosci i przygod, jesli mozna to tak okreslic ;)
Pozdrawiam wszystkich fanów Meryl, film jak najbardziej zasluguje na wyroznienie a nawet oscara.

"Winners takes it all"

ocenił(a) film na 9
hugx_cyber

Świetna wypowiedź! Już Cię lubię hugx cyber :D Jeśli pamiętasz jakieś tytuły filmów, które wzbudziły w Tobie tyle emocji co "it's complicated", byłabym wdzięczna za przesłanie :)