Pewnie chodziło o Warszawa, bo tu jest problem tylko Arkadia gra, w Centrum najlepiej do Złotych, tylko mało ekonomicznie ;p,albo do ATLANTICa.
Ja właśnie jestem po i moje 7 ;) długo się rozkręca, ale Meryl Streep jest zawsze na 10+, zabawnyny film :D
A to ciekawe bo Silver Screen na Piłsudskiego gra ten film o 10:45 13:30
16:15 19:00 21:45 :p
KROPKA
Dzwoniłam do Cinemy w Gliwicach. Film ma małe opóźnienie, ale będzie na pewno :)
Też czekam z niecierpliwością :)
W cinema city bemowo też nie grają, a widziałam wcześniej plakaty. Dziwne to wszystko.
W Polsce jest 29 kin Cinema City, w samej Warszawie 6. Widocznie zakupili mala liczbe kopii filmu. W stolicy graja tylko w Arkadii, a w Krakowie na cztyry kina CC tez tylko w jednym w Bonarka.
Kina nie zakupują kopii ;) mogą je wynegocjować od dystrybutora lub nie. Ale racja, pewnie jest ich mało. Tak czy inaczej film polecam :)
Pewnie jest jak piszesz ;) Tak czy owak, musza kupic jakies tam prawa do filmu jak juz wynegocjuja.
właśnie w CC tez nie ma, pierwszy raz sie spotkałem z taką sytuacją, żeby tak popularny i w sumie komercyjny film, nie wszedł w cc , w dużym mieście jakim jest Lublin, mam nadzieje że sie wkrótce pojawi