PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694348}

To właśnie seks

The Little Death
2014
6,5 31 tys. ocen
6,5 10 1 30588
6,6 21 krytyków
To właśnie seks
powrót do forum filmu To właśnie seks

a tu takie pasztety, nie rozumiem.

WielkiSzu

Też zwróciłam na to uwagę. Może próbowano zachować rzekomy realizm? Mimo to - powinni zadbać o estetykę oglądania ;)

SylviaBlack

Rzekomy? Myślicie, że pasztety nie uprawiają seksu?

nocny_portier

Nie twierdzę, że nie. Ale zastanów się, czy akurat taki realizm chciałbyś oglądać na wieeelkim ekranie :)

SylviaBlack

Nie, dlatego nie pójdę na ten film :)

nocny_portier

Przyznam, że też się nie wybieram. Z mieszanych powodów :)

ocenił(a) film na 8
SylviaBlack

Aha, czyli "nie znam się, to się wypowiem" :)

emowersjademo

Zabrałam głos w kwestii estetyki wizualnej danego przykładu; nie wypowiedziałam się na temat jakości filmu i tego nie zrobię :)

WielkiSzu

Pasztety są fajne bo nie wyglądają i zachowują się tak samo jak wszystkie pozostałe ;) W końcu coś innego a nie same lalki barbie.

deathx

Przedmówcy to jacyś dziwni i ograniczeni ludzie :)
Wolę oglądać zwyczajne kobiety w scenach łóżkowych bo wiem, że wygląda to realnie :)
Trudno, żeby same modelki pokazywać bo tak nie wygląda 90 proc kobiet.
Ciekawe jak oni wyglądają :)

Lisowczyk

a na swiecie sa tylko pasztety i super wystylizowane lale?moja kobieta jest piekna, naturalna kobiete i z pewnoscia nie przypomina pasztata ani modelki

snickers2013

Możliwe chyba że postrzegasz ją jak bohater filmu "Płytki facet" :-)

Rahabiel

nie znam tego( amerykanskiego (najprawdopodobniej)filmidła
i nie wiem jak on postrzega kogokolwiek i malo mnie to obchodzi

snickers2013

To z jednej strony głupia a z drugiej nie do końca komedia o tym że jak widzimy wewnętrzne piękno to nie dostrzegamy zewnętrznych, fizycznych defektów osoby w której jesteśmy zakochani. Mi się nawet podobało. Nie jest to arcydzieło ale w gatunku tego typu komedii to chyba jedna z lepszych :-)

Rahabiel

Wiem o co chodzi,ale jestem obiektywny,
moja kobieta na pewno nie przypomina panien z tego filmu ale nie dlatego , ze nie widze u niej wad bo jestem zakochany,po prostu sa na tym swiecie piekne,naturalne
dziewczyny,naprawde,nie trzeba dawac jakich paszczurów
do scen seksu by film wygladał realistycznie

snickers2013

Spoko, zgadzam się. Jak lubisz kino to zapraszam do zagłosowania w rankingach na moim blogu. Narka i pozdro.

ocenił(a) film na 8
snickers2013

Film w dużej części skupia się na doznaniach wewnętrznych bohaterów, a stereotypowe seksbomby są raczej zbyt zajęte swoim wyglądem niż "przeżywaniem" czegoś. Serio, raz widziałem w klubie laskę(przesadnie wystylizowaną blondynkę) która odrzucała propozycje tańca bo cały czas tańczyła sama i przeglądając się w lustrze poprawiała cycki, makijaż i fryzurę... W tym filmie narcystyczne podejście by się za bardzo nie sprawdziło, chodzi tutaj przecież o relacje z partnerem.
Zresztą była tutaj jedna emerytowana seksbomba pracująca w sex telefonie :D A i uważam, że tłumaczka języka migowego była przyjemna dla oka i zdecydowanie była naturalna, chociaż makijażu miała całkiem sporo.
Zapraszam do zapoznania się z moją recenzją, będę wdzięczny za wszelkie komentarze:
http://czarnadziura.weebly.com/blog/to-wlasnie-seks

wakeup

co mnie obchodzi czy ty widziałes gdzies przesadnie wystylizowana blondynke ..myslisz ze przecietne szare myszki to od razu chca cos "przezywac"? wbrew pozorom to one moga bardziej byc zajete swoim wygladem i marwic sie o swoje kompleksy niz te seksbomby