To znowu ty

You Again
2010
6,3 35 tys. ocen
6,3 10 1 34947
4,2 4 krytyków
To znowu ty
powrót do forum filmu To znowu ty

1/10

ocenił(a) film na 2

film tak lekki aż kretyński, żarty na poziomie dna... szkoda czasu i wzroku na to by gały karmić tym fatalnym widowiskiem.

ocenił(a) film na 3
chimaira_x

gniot, ale 2/10 za babcie za snickersa :)

ocenił(a) film na 9
chimaira_x

to polećcie jakieś super komedie na wysokim poziomie, na których warto meczyć gały!!! bo bardzo ciekawa jestem jakie filmy wg was nie są na poziomie dna

ocenił(a) film na 7
chimaira_x

Bez przesady! Film miejscami banalny, ale tak niska ocena? Za samą grę aktorską Betty White (nie, to nie tylko "babcia ze Snickersa") Sigourney i Jamie należy się wyższa nota. Najlepiej walnąć 1/10 bez argumentacji. I to słownictwo "karmić gały" - poziom filmu nadal pozostanie wyższy od poziomu wypowiedzi chimaira.

ocenił(a) film na 8
kybe

hehe:) celny strzał;)

ocenił(a) film na 2
kybe

nie podalem argumentu odpowiedniego ? gra aktorska dno, prawie na poziomie serialowych bohaterow z tym te ich troszke przywyzszaja, fabula denna tj - dno, zarty dno, muzyka dno... za co dac wiecej niz 1 ?? oceniaj jak chcesz, nie interesuje mnie twoja opinia wiec poco podwazasz moja opinie ?

chimaira_x

Co z tego że z super obsadą kybe, skoro fabuła do kitu. Ani mnie nie bawił, ani nie wzruszał. DNO!!! A szkoda bo liczyłam na ten film, no i się zawiodłam :-( Ale pomysł na film dobry, szkoda że zmarnowali potencjał.