PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10083146}

Totalna katastrofa: Tragedia na Astroworld

Trainwreck: The Astroworld Tragedy
2025
6,3 723  oceny
6,3 10 1 723
Totalna katastrofa: Tragedia na Astroworld
powrót do forum filmu Totalna katastrofa: Tragedia na Astroworld

Cała ta tragedia bardzo mnie poruszyła więc cieszę się że powstał dokument który przybliża kulisy tej sprawy. Wydaje mi się jednak że ludzie za bardzo skupili się na obwinianiu travisa, trochę odwracając tym samym uwagę od własnego skandalicznego zachowania. Czy sytuację przedstawione w tym filmie ( wdzieranie się na teren festiwalu przez ogrodzenie, dewastowanie bramek wejściowych i inne agresywne zachowania ) naprawde nikogo nie ruszają? Domaganie się w takiej sytuacji większego bezpieczeństwa od organizatorów jest dziwne, bo co niby mieli zrobić? Zamontować elektrycznego pastucha żeby bydło nie wdzierało się na teren nielegalnie ?Byłam w życiu na wielu koncertach i nigdy nie widziałam aż takiej hołoty, ludzie jak dzikie małpy zrobią wszystko żeby obejrzeć idola. Uważam że trochę refleksji dotyczących własnego zachowania się przyda bo gdyby ludzie spokojnie ustawiali się pod sceną i kulturalnie zachowywali się na koncercie to też można by było uniknąć tak dużych strat. Jaki artysta tacy fani i tyle w temacie. Dajcie znać czy tylko ja to widzę czy też macie takie przemyślenia.