Identyczna sytuacja jak z Woodstock w 1999 gdzie też były burdy i ludzie zdychali. Róbta tak dalej.
Gdybyś był w stanie wejść na mój profil, to byś zobaczył, że już dawno jestem na zachodzie xD Dlatego wiem, że chrzanisz głupoty xD
Nie mierz wszystkich swoją miarą xD
https://warszawa.tvp.pl/73443227/europa-zachodnia-zmienia-zdanie-ws-imigrantow-d la-niemcow-to-palacy-problem
Nawet lewackie media już tego problemu nie ukrywają
... miarą drewnianą to sie nawalasz po swoim małym fiucie aby spuchł oraz był większy ale ci to nie wychodzi i stąd te twoje żale na forach kaflaro xD
Taaa kobietą... jesteś tranzystorem dlatego na tym zachodzie tak dobrze tobie się żyje spier.dolino xD
Wykształcenie twoje to sprzedawanie się szmatogłowym... tak cię stara nauczyła. No, ale to raczej ty musisz im płacić aby któryś cię zechciał kurviszczapie xD
... ów pies zmienił trajektorie na schodach i został twoim ojcem bo wyprzedził smolucha który był w kolejce do twojej starej... no ale co się odwlecze to nie uciecze bo ów asfalt w końcu został twoim starym tylko musisz go odwiedzać w oddziale zamkniętym. Typowe dla córy smolucha xD
Stawiasz jakieś "XD" i mnie się czepiasz typowe to u was niedorozwoje lewackie, a teraz wracaj do tej dziury gdzie cię zakopują i czekaj aż znowu cię odkopią ślino.
Odpisałeś więc jesteś ped.ałem co kopiuje moje teksty xD do tego jesteś marnym multikonciarzem co kaleczy pisownie "puaza" i 5 znaków zapytania xD weź się przeloguj na drugie konto bo nie ogarniasz xD hahaha
Te twoje dziecinne oceny na filmzjebie to całe twoje życie odpadzie atomowy ale tak to jest skoro własnego życia nie masz. Idź na jarmark świąteczny i trochę pouciekaj ćpunie
"konpedorusek" musisz zarzucić leki w czopkach na uspokojenie bo ci satyra nie wychodzi ćpunie i nie pisz kiedy cię "lekarz" goni bo błędy robisz(to że egzystujesz larwo starczy za wszystkie błędy ludzkości)policz jeszcze raz głosy dla rafałka to się uspokoisz silniczku.