PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=338427}
5,1 3,1 tys. ocen
5,1 10 1 3105
Totalna zagłada
powrót do forum filmu Totalna zagłada

Może film nie jest aż taki zły, skoro autor recenzji - Birke_La_Folle - podczas oglądania stracił poczucie czasu i powtórzył błędne info Filmwebu o czasie trwania "Totalnej zagłady". Gdyby było tak źle jak pisze, to na pewno co najmniej kilkakrotnie podpatrywałby, ile jeszcze do końca...
Tymczasem wystarczy zajrzeć do solidniejszego IMDb lub obejrzeć film w stanie pełnej przytomności i wtedy wiadomo ile trwa.

ocenił(a) film na 6
silentviper

dokładnie ciekawe ile recenzji pisane jest bez oglądania filmu? Wpadka na maksa!!!!

ocenił(a) film na 6
silentviper

Haha, właśnie sami zaliczyliście wtopę na maksa - film trwa 188 minut, był puszczany w dwóch częściach na TVP 1. Radzę obejrzeć filmy, zanim zacznie się mądrować, bo IMDB coś tam napisało... :)

ocenił(a) film na 6
DMK

właściwie to mam ten film na dysku i jeżeli to prawda że są dwi części to się nie zorientowałem i właśnie sprawdziłem nie jest nic powiedziane że to co ja mam to tylko druga część. jeżeli oglądałeś obje części na tvp1 to możesz napisać od czego każda z nich się zaczyna

DMK

DMK - wygląda na to, że rację mamy obydwaj: jest wersja kinowa, krótsza (110 min.) i telewizyjna - faktycznie rozciągnięta do 188 minut: http://en.wikipedia.org/wiki/Flood_%28film%29. IMDb odnosi się do wersji kinowych, ja też. Telewizji nie oglądam.

ocenił(a) film na 6
silentviper

w takim wypadku chyba się wyjaśniło i wydaje się że podobnie sytuacja jest z "ikona" ze swayze

ocenił(a) film na 7
silentviper

A ja widziałam obie wersje, krótsza lepsza.