PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=338427}
5,1 3,1 tys. ocen
5,1 10 1 3105
Totalna zagłada
powrót do forum filmu Totalna zagłada

Nie spodziewalem sie ze to moze być taki dobry film Pojutrze zostaje w tyle a ten film trzyma w napięciu i jest wzruszajacy i w odpowiednich momentach ma swietna muzyke w tle Albo sie podoba albo nie 10/10 :)

ocenił(a) film na 1
izbam

Mam totalnie odmienne zdanie... Wzruszająca muzyka - owszem, aczkolwiek kompletnie nieadekwatna do filmu, podkreślała jedynie niezgrabną całość. Nieumiejętna gra aktorów (tłum stażystów!?) i niewiarygodna wprost fabuła całkowicie rozkładała na łopatki nienajgorsze efekty specjalne. 0/10 - niestety nie ma takiej opcji, więc - jedynka :(

ocenił(a) film na 5
izbam

moim zdaniem 5/10 ... ale do pojutrza sie nie umywa

ocenił(a) film na 4
despinado

Myślę tak samo. Pojutrze dużo lepsze. 4/10

ocenił(a) film na 8
izbam

Nie rozumiem po co ludzie nie zgadzający się z opinią założyciela tematu wypowiadają się tutaj skoro mają całe mnóstwo tematów jaki to film jest beznadziejny, żenujący i tandetny. Ja 10 bym nie postawiła ze względu na efekty specjalne i genialnego profesora, którego laptop jest lepszy niż komputery należące do "państwowej instytucji meteorologii" cy jak się to nazywało. 8/10 głupota ludzi nie raziła jak w filmie pojutrze ale nie rozumiem porównywania tych dwóch filmów...bo co ...bo żywioł ten sam? Dla mnie jest to dziwaczne ale ludzie i porównują gwiezdne wojny i star trecka czy odyseje kosmiczna:D Film bardzo dobrze zagrany, nie było niepotrzebnych wątków miłosnych, nie było sytuacji, w której człowiek denerwowałby się z powodów różnych mówiąc z fotela " i na co czekasz biegnij, no i po co się obracasz, po co stoisz zaraz zginiesz, no wejdź na wyższy poziom w końcu im wyżej się znajdziesz tym większa szansa, ze woda Cię nie dosięgnie". Totalna zagłada oprócz koszmarnego tytułu był filmem przemyślanym, nie denerwował głupotą bohaterów. jakie szczęście mnie spotkało , kiedy szybko ogłosili ewakuacje a nie czekali do ostatniej chwili jak to nam bardzo często fundują w filmach. Słabe efekty specjalne, genialny profesor (który mógł przecież zabrać ze sobą jeszcze jedna butle z tlenem.... tak nie miał nic w rękach...no i ten jego super laptop;D) a co na plus? fabuła, gra aktorów, brak bezmyślnych reakcji, brak głupich bohaterów, bardzo dobra muzyka 8/10.

ocenił(a) film na 5
LaraNotsil

Moja ocena to 7.5/10 .Film wzruszający mający momenty dramatyczne.Muzyka idealnie dobrana.

ocenił(a) film na 3
izbam

cieniutenki film !!!!!!!! daje 3............................................................................... ..............................................................................