No właśnie... Czy ktoś wie czy będzie postać pasterki z owcami. Wydaje mi sie że to dość ważna postać a jakoś nie moge narafić na jakąkolwiek zmienke o niej
przykro mi ale z tego co sprawdzałem na stronie oficjalnej nie widziałem zadnej zmianki o pasterce, troche to dziwne, przeciez chudy był w niej zakochany :P
Zgubiła się? Zepsuła? Andy oddał ją, bo wydawała mu się zbyt dziewczyńska? A może z dobrej woli? Mam nadzieję, że w filmie jej tak po prostu nie zignorują i powiedzą o co się stało.
pewnie się puszczała na lewo i prawo nie dość, że z panem Bulwą(żonatym)to i z innymi zabawkami, więc Chudy wypchnął ją przez okno jak Buzza
Tylko, że plakat jest stary i podejrzewam, że fanowski (ta "3" jest dziwna). W każdym razie, nie ma jej na plakacie ze wszystkimi postaciami: http://gfx.filmweb.pl/po/28/84/172884/7318984.3.jpg?l=1267759730000
Jak to jej nie ma, jak jest? Przyjrzyj się dokładnie.
Zaraz Obok ,,3'' na lewo widać jej głowe i trochę czapki
Postać Pasterki (Bo Peep) w "Toy Story 3" nie będzie. Annie Potts, która to w oryginale dawała głos owej postaci, tym razem nie jest wymieniona w obsadzie filmu. Przykro mi.
Na wiki piszą, że się pojawi:
"Although Toy Story 3 director Lee Unkrich confirmed that Bo Beep will appear in Toy Story 3, it is currently unknown on how she would appear since there is no confirmation on whether Annie Potts will return for the third film."
Ja chce pasterke. Jesli jej nie bedzie to ja na to nie pojde. Nie ma mowy. To jest poprostu skandal, wstyd i hanba. Ona byla taka urocza i co i co zrobili film bez niej ?! Juz zabieram podpisy by byl remake filmu ale z pasterka koniec kropka
Kurcze jaj jej nie widzę na tym plakacie :P. Ślepy jestem, mógłby ktoś podać jakąś bliższą wskazówkę?
Nie ma jej. Amen. Podobnie jak większości zabawek. Chudy w swojej przemowie na początku filmu wspomina, że musieli się pożegnać wcześniej z innymi zabawkami - w tym powiedziane jest, że Pastereczka i Pingwin zostali oddani innemu dziecku.
Według mnie, te zmiany podyktowane są z kilku ważnych powodów. Po pierwsze, aktor podkładający głos Pingwinowi zmarł, a Pastereczka jest zbyt... powolna. Pamiętacie, jak wolniutko sobie z barankami dreptała w poprzednich częściach? W filmie dużo się dzieje, skradanie się, prześlizgiwanie, skaczą, biegają, takie połączenie "Skazanego na śmierć" z "Mission Impossiblie" - Pastereczka najzwyczajniej w świecie by nie nadążała za przyjaciółmi, w poprzednich filmach także pojawiała się na początku i końcu, kiedy wszystko już się uspokoiło albo czekało na eksplozję.
Po drugie, w filmie są dwa wątki romantyczne i jeszcze jeden ocierałby się o przejedzenie.
Po trzecie, to naturalne, że po tylu latach część zabawek zostaje wyrzuconych/oddanych/zgubionych.
Po czwarte, byłoby to spore utrudnienie fabularne, by zająć się wszystkimi, bo trochę ich tam jest - co jak co, Pastereczka była sympatyczna, ale bardziej taka... no... na dostawkę. Jedyna funkcja, jaką pełniła, to bycie miodem na serce Chudego.
Po piąte, i to jest najważniejsze - ten motyw doskonale wpisuje się w klimat całej opowieści, mówiącej przecież o rozstaniach, przemijaniu i kończeniu pewnych etapów w życiu.
Mnie tam bardziej szkoda, że żołnierze odchodzą w stan spoczynku - zawsze ich lubiłam D:
Pozdrowienia i niech kisiel kawowy będzie z Wami ^^
Z żołnierzami jest zagadka. W poprzednich częściach były ich dziesiątki a wręcz setki a tutaj, trzech tylko.
Nie było powiedziane co się stało z resztą.
Cóż, w końcu to twardzi, ale drobni faceci - mogli się pogubić, zniszczyć czy przepaść w akcji przez te wszystkie lata. Osobiście wierzę w to, że wcześniej opuścili dom w w grupkach po trzech. W końcu to zawodowcy, nie? ;)
Pozdrowienia i niech kisiel jagodowy będzie z Wami ^^
zgadzam się z tobą,aczkolwiek chudy jakby nie było żywił uczucie do pasterki.czy nie chciałby aby z nim została?dla mnie to mankament tego filmu :/ ogólnie jest świetny,śmiałam się na nim co chwile ale pastereczka nie dawała mi spokoju.spoko,mogli ją oddać,wyrzucić,coś mogło ją nawet zjeść!ale czy chudy nie poszedłby jej ratować?to mi w tym całym filmie nie gra
na niektórych obrazkach/zdjęciach w filmie widać ją, natomiast [spoiler] trafiła do innego właściela. No ale cóż :P nie zapominajmy że Bou była zabawką siostry Andy'iego, Molly.
W filmie jest wzmianka o tym iż Pasterka wraz z wieloma innymi zabawkami została oddana w ręce innej osobie.Szkoda że Pasterki już nie będzie w filmie lubiłam ją.
też pamiętam jak szukałem pastereczki w ts3, potem widziałem filmik jak buzz wspomina o pastereczce, a wtedy chudy robi smutną minę, załamuje się i koniec sceny.