Nigdy mi ta bajka nie przypadła do gustu, już jako małe dziecko jej nie lubiłam, a za każdym razem gdy ją widzę spada coraz bardziej. Ostatniej części nawet nie oglądałam, ale nie sądzę aby była lepsza. Jeżeli ktoś nie widział, a właśnie zabiera się za starsze animacje stanowczo odradzam! Nieprzyjemna i niemiło się ogląda. Jest dużo innych, znacznie lepszych.
Jak dla mnie to jedna z najlepszych filmów animowanych.
PS. To Toy Story zaczęło cykl filmów animowanych więc bez niego nie było by dzisiejszych bajek
Nie widzę powiązania między jakością bajki, a tym czy była ona pierwsza. Jest nieprzyjemna tak czy siak...
Bajki to Krasicki pisał..
Ja w ręcz przeciwnie polecam. W tej animacji wszystko jest świetne - postacie, fabuła, dowcip, dubbing...nawet piosenki nie są jakimiś przesłodzonymi kretynizmami. Moim zdaniem Toy Story to jeden z najlepszych filmów animowanych i na pewno jest wart obejrzenia.
również tak uważam tylko dwie takie serie mam że nie lubię oglądać tej i epoki lodowcowej wątpię również że gdyby ta część nie powstała to nie było by teraz innych bajek
A właśnie, że nie jest nieprzyjemna! MAaaaamoo!! ona pisze, że jest nie przyjemnaaa!!
Każdy ma prawo do własnego zdania :). To akurat była moja ulubiona bajka z dzieciństwa i mam do niej ogromny sentyment, zresztą właśnie biorę się z młodszym bratem za powtórne oglądanie :).
o tak Twoje argumenty są tak przekonujące że hej. Nie bo nie. i w związku z tym że nie to wszystkim odradzasz.....
Ja mam podobne odczucia odnoście Epoki Lodowcowej. Część pierwsza była ok (6), druga już gorsza (5), trzecia to najnudniejszy i najsłabszy film animowany jaki widziałem w ciągu ostatnich lat (2), czwórka minimalnie lepsza (3), ale nadal bardzo słaba. Toy Story jako seria jest jak najbardziej w porządku, choć część trzecia ma nieco inny charakter od poprzedniczek, jest chyba przeznaczona dla nieco starszych widzów. TS1=8, TS2=7, TS3=7.
to prowokacja czy co??
bo jesli tak to Cie sie nie udała..
bajka wspaniała,najlepsza animacja jaka wogle powstała w dodatku niesamowicie przyjemnie sie ja ogląda..zresztą każdy dobrze o tym wie :)