PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11165}
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31241
7,0 19 krytyków
Traffic
powrót do forum filmu Traffic

Glowna rzecz jaka mi sie po filmie nasuwala, to to ze teraz strach miec dzieci. Co z tego ze bedziemy je dobrze wychowywac, jezeli taki sam lub wiekszy wplyw na czlowieka maja jego rowiesnicy. Jakby nie patrzec to zyjemy w niezlym bagnie. Czesto tylko staramy sie na to nie zwracac uwagi.

ocenił(a) film na 8
JuMPer

jaki byl serial?
Tak, zgadzam sie, strach miec dzieci..jest przerazajace i udwadniaja to mi w kazdym powaznym filmie o rodzicielstwie. Nic dziwnego, ze kobieta po porodzie miewa depresje trwajace nawet do roku, jakby wiedziala co ja czeka w przyszlosci....choc to moze nie temat tego filmu. :)
Film jest bardzo dobry, i wprawdzie pozostawiajacy mala iskierke nadziei w postaci wspolpracy i milosci w rodzinie, ale tak naprawde ukazujacy kompletna bezradnosc i beznadziejnosc walki z kartelami. Dopoki beda klienci beda i dystrybutorzy i producenci....
Swietne aktorstwo, Del Toro to czysta rozkosz gry aktorskiej (to moze byc jego zyciowa rola!), ciekawa konstrukcja, rewelacyjne zdjecia...bardzo frapuje mnie jaki byl ten brytyjski mini-serial Traffik na podstawie ktorego powstal scenariusz do tego dziela..?