PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609409}

Trafiony piorunem

Struck by Lightning
2012
6,5 6,0 tys. ocen
6,5 10 1 6022
Trafiony piorunem
powrót do forum filmu Trafiony piorunem

Nie dość, że taki wspaniały talent aktorski w głównej roli, to jeszcze scenariusz napisany przez jednego z najlepszych ludzi na świecie.
Co już wiadomo? Podobno fabuła ma dotyczyć chłopaka, który szantażuje swoich kolegów z klasy, aby pomogli mu się dostać na uniwersytet - to jeszcze nie jest potwierdzone.
Osobiście nie mogę się doczekać tego filmu, uwielbiam Chrisa i znając jego poczucie humoru będzie to jeden z najzabawniejszych filmów w historii.
"Jeśli koniec świata ma nastąpić w 2012, przynajmniej zdążymy obejrzeć Struck by Lightning"
nic tylko czekać do 2012 :D

ocenił(a) film na 8
Violette__

"Jeśli koniec świata ma nastąpić w 2012, przynajmniej zdążymy obejrzeć Struck by Lightning" - pięknie powiedziane :D ponoć film ma już swoją stronę internetową, myślę też, że za niedługo powinniśmy poznać obsadę.

Violette__

Dołączam się do czekających. Uwielbiam Chrisa i na pewno będzie warto to zobaczyć. ;)

ocenił(a) film na 7
Violette__

"Nie dość, że taki wspaniały talent aktorski w głównej roli, to jeszcze scenariusz napisany przez jednego z najlepszych ludzi na świecie."

All of awards!

Violette__

Też z niecierpliwością czekam na film. Chris urzekł mnie od pierwszej swojej kwestii w pierwszym odcinku Glee ;) Wierzę, że się nie zawiodę.

ocenił(a) film na 8
Violette__

Prawda.

Violette__

o tak, "Jeśli koniec świata ma nastąpić w 2012, przynajmniej zdążymy obejrzeć Struck by Lightning", zgadzam się z tym w 100 %! < 3

platfuss

haha, kochani jestescie ^^

Violette__

Zgadzam się , szanuje Chrisa jako aktora , i jestem ciekawa czy wykaże się także jako scenarzysta.:)

Wikitoria

ano właśnie się zdziwiłam czytając scenariusz:Chris Colfer :) Jeżeli pisze tak dobrze jak śpiewa, to będzie dobry film...

chicken86

E tam dobry, świetny! :D

ocenił(a) film na 8
Kateri

Były bardzo pozytywne reakcje publiczności na pokazie próbnym niedawno. Przynajmniej z tego co widziałam na tumblr.

Violette__

Też nie mogę się już doczekać ;)

ocenił(a) film na 8
Violette__

Jestem z niego taka dumna, jest taki młody a tyle już osiągnął. Wielka inspiracja.

+Trochę szkoda,że dla Darrena się zadna rola nie znalazła c: Well, Crisscolfer is not canon :c YET.

VinnySwapper

hahaha, no co Ty, Darren nie jest zadnym aktorem. Ale CrissColfer popieram całkowicie! ^^

enddi

Jeżeli wypowiadasz się na jego forum, z łaski swojej przepisz - jak już nie pamiętasz - imię poprawnie.

gabriela500

...lol ? nie wiem co mialabym miec na mysli, mowiac ze "popieram chris colfer". przeczytaj moj post jeszcze raz, a jesli to nie pomoze przeczytaj post powyzej, a jesli to nie pomoze, to.. cóż, przykro mi ;)

enddi

Criss pisze się chris - myślę, że to nie trudne to zapamiętania lub przepisania - i to nie było powiedziane z jakimś uprzedzeniem, obrazą tylko z sarkazmem i litością. Nic mi nie przeszkadza że źle psizesz imię tego aktora, no ale można się zdobyć na poprawną pisownie prawda ?

gabriela500

piszesz*

gabriela500

CrissColfer to połączenie nazwisk Darrena i Chrisa...

również czekam z niecierpliwością na ten film, po obejrzeniu go i przeczytaniu książki Colfera mogę umierać, o. uwielbiam go :)

yootsuu

A masz jakieś dostępnę strony gdzie będzie można lub już jest książka polska cena ... ?

gabriela500

książka w Ameryce wychodzi dopiero w czerwcu/lipcu, więc zanim dotrze do Polski - jeśli W OGÓLE dotrze i ktoś to przetłumaczy, to może na jesień będzie ;) w każdym razie, ja na pewno kupię, nie ma opcji. a jakoś po premierze amerykańskiej poszukam w necie e-booka w oryginale; to książka dla dzieci, więc język zapewne będzie prosty ;)

yootsuu

trailer jest wspaniały! czy to dziwne ze ogladajac go czuje matczyną dumę? :D

enddi

nie, ja też! :D

ocenił(a) film na 9
yootsuu

i ja! :D

Violette__

Ja czekam ze względu na Polkę - Ashley Rickards.

ocenił(a) film na 9
Violette__

Uwielbiam go, ale trailer mnie kompletnie nie zachwycił, a tylko lekko zainteresował ;P Ale dla Chrisa warto zrobić wyjątek... ;D

MF13

Mnie też nie zachwycił, ale w ogóle mnie to nie zraża, a nawet motywuje. Smutno mi tylko dlatego, że na plakacie nie ma Chrisa.;)

ocenił(a) film na 9
SenseMarta

Mi również :)