PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609409}

Trafiony piorunem

Struck by Lightning
2012
6,5 6,0 tys. ocen
6,5 10 1 6022
Trafiony piorunem
powrót do forum filmu Trafiony piorunem

Premiera w USA jest 21 kwietnia - niedługo już <33 Nie wiadomo jeszcze jak w polsce

gabriela500

Uf, wreszcie :) czekam od trzech miesięcy. Ale niestety mam obawy, ze w Polsce nie będzie jednak wyświetlony, bo my niestety nie potrafimy robić takiego marketingu :(

ciotkaEliza

Jak szybko. To super. Ale co ty mówisz, że w Polsce może nie byc. Przecież to tragedia. Już od tak dlugiego czasu sobie wyobrażam jak bede skakac z radości kiedy będą go reklamowac. A tu co?

SenseMarta

tak, będzie jak z wieloma filmami, musimy liczyć na napisy od jakiś internautów xD

gabriela500

No to teraz mam depresje. Zabiliscie caly mój entuzjazm a raczej Polska zabila.

SenseMarta

nie tylko tobie ale nie lubię mieć złudnych nadziei więc zawsze wszystko jasno mówię ;D

gabriela500

Są jeszcze T i C :) a może jednak puszczą w Polsce, nic nie wiadomo. W każdym razie jestem prawie pewna/y, że film będzie w sieci.

ciotkaEliza

T i C - możesz wyjaśnić, nie mam lotnego umysłu z rana

gabriela500

Napisałabym normalnie, ale cenzura na forum nie chciała mi przepuścić-chodzi o- do wyrazu oznaczającego takiego pięknego, puchatego gryzonia dodaj "uj", i inny portal zaczynający się na t

ciotkaEliza

nie wyciekło jakoś do neta? :P bo chyba nie doczekam się,że u nas będzie..

maga89

Właśnie o to podejrzewam T i C w najbliższym czasie :)

ciotkaEliza

wlasnie.. T i C ,hm ?

maga89

Patrzeć w górę :) inaczej nie mogę, bo cenzor na forum ma oczy szeroko otwarte..

ciotkaEliza

puchaty gryzoń? hehe ;p pomysle, slaba jestem w rebusach ,ale chyba sie domyslam ;)

maga89

wiem :D