PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656893}

Tragedia na przełęczy Diatłowa

The Dyatlov Pass Incident
2013
5,6 16 tys. ocen
5,6 10 1 15958
5,2 4 krytyków

Tragedia na przełęczy Diatłowa
powrót do forum filmu Tragedia na przełęczy Diatłowa

O co chodziło? Oni byli tą wyprawą Diatłowa? Czy to była jakaś pętla czasowa? Na końcu ta kobieta
z tatuażem za uchem, którą powiesili na haku, dlaczego ci Rosjanie powiedzieli, że nie widzieli
wcześniej takich ubrań i że to kolejne ciała z wyprawy Diatłowa? To było tak jak rzekomo z tym
okrętem USS Eldridge, że cofnęli się w czasie? Eee, moim zdaniem film ma jakiś potencjał, ale za
dużo tu namieszali teorii spiskowych (podróże w czasie, zombie, Yeti, UFO, pomarańczowe światła, infradźwięki wywołujące panikę, Eksperyment Filadelfijski).

dingo21

Po prostu, po przejściu przez portal cofnęli się do roku 1959 i do tego zmutowali :). A wcześniej przed wyprawa rozmawiali z babka z ekipy ratunkowej i ona mówiła ze w tedy w 1959 widziała dodatkowe dwa ciała i ta scena właśnie jest na końcu.i to odpowiedz na twoje pytania związane z ubraniami ;]

Ridick59

czyli tak jakby przyszlosc stala sie w przeszlosci :)?

Ridick59

Aaaa, musiałem przegapić ten moment, jak ta babka mówiła im, że odnaleźli dwa dodatkowe ciała wtedy w 1959. Teraz rozumiem, dzięki.

dingo21

Nie wiem skąd tak niska ocena tego filmu

Maverick0069

a ja wiem...niestety nie wypadł najlepiej... Ale te śnieżne widoki były naprawdę piękne. Końcówka natomiast do poprawki.

largo_lagrande

To prawda, można było z przyjemnością oglądać film ze względu właśnie na piękno rosyjskiej natury, aż do momentu kiedy znaleźli ten bunkier. Ja dałem tylko 6 temu filmowi, bo uważam, że jedna teoria spiskowa w filmie wystarczy, a dwie to aż nadto. Tymczasem, jak już pisałem wcześniej, było ich tu mnóstwo.