Tak wysoka ocena z mojej strony jest glownie za sentyment do calej serii i efekty, chociaz te w 2 i 3 czesci byly chyba lepsze... Obraz ogladalem z napisami w 3D - i w sumie to chyba najlepsza opcja, chociaz w cale nie rewelacyjna. Obsada - nie wiem czy lepsza i czy aktorzy lepiej zagrali, poniewaz calosc wydala mi sie taka bardzo bajeczna, duzo w filmie patosu i niedomowien, niedorobek, bledow logicznych. Ogolnie zawiodlem sie na tej produkcji... ponoc nowy Terminator ma byc rowniez odswiezony.. jezeli tak samo jak Transformersi, to juz zaluje... 6/10
Ocena i tak zbyt wysoka. O scenariuszu nie ma sensu wspominać, bo w tego typu filmidłach fabuła nie ma żadnego znaczenia, a jeśli ktoś się nad nią rozpisuje, to jest z nim coś nie tak. Wspomniana fabuła czy logika w tym dziele nie istnieje i to właściwie nie jest zarzut, bo tego typu twór nie musi jej mieć. Odniosłem wrażenie, że budżet producentom się ostro zmniejszył, bo w porównaniu do poprzednich części, to jest wielka przepaść. Z częścią drugą bądź trzecią, to tutaj nie ma żadnego porównania... Kasa zarobiona na poprzednikach, tak jak w przypadku chociażby ostatniego batmana.