Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103060
3,2 23 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Efekty bardzo dobre , fabuła trochę mniej ... . Mnie osobiście w tym filmie denerwowało , to że
zawsze jak była wojna robotów gdziekolwiek , tam zawsze byli główni bohaterzy , jak by taki robocik
machnął to by nic nie zostało z człowieka ale jakmiś trafem im się udawało... :p . Ale po za tym ok :)

Moja ocena 7/10 .

ocenił(a) film na 10
adrian5389

Dokładnie, myślę że gdyby roboty takie jak Optimus Prime, bee i inni istniały naprawdę i toczyły walkę łeb w łeb z decepticonami ludzie nie byłi by tak odważni stanąć twarzą w twarz :D
Uciekali by jak pieprz rośnie, podczas sceny pościgu na autostradzie Tessa została by dawno na polu zabita, albo Cad, podczas winałowej walki

ocenił(a) film na 7
zs_dawo_26

Oto właśnie chodzi. :)

ocenił(a) film na 10
adrian5389

Bohaterowie giną w tym filmie to fakt, jak np Autoboty ale giną te które w kolejnej części się nie przydadzą.
Tak to już w filmie bywa, Cad też mógłby z 5 razy zginąć jednak udawało mu się przeżyć

ocenił(a) film na 7
zs_dawo_26

Bo o to właśnie chodzi w tego typu filmach! Żeby pokazać bohatera CZŁOWIEKA. Żeby pokazać, że jednak nie każdy człowieczek jest bojącą dupą. To film, ludzie, nie życie żeby spuszczać się nad takimi faktami.

ocenił(a) film na 7
anius90

No dobrze , to jest film tego typu ale nie do przesady . Niektóre sceny to przegięcie i dlatego mi nie pasowało to moje osobiste spostrzeżenie . Dziękuje i miłego dnia :)

ocenił(a) film na 7
adrian5389

Ale czego Ty się spodziewałeś po takim filmie? Gdzie połączeni są ludzie i roboty? Wiadomo, że muszą to jakoś zlepić.

ocenił(a) film na 7
anius90

Ja juz powiedziałem co o tym myślę ; )

ocenił(a) film na 6
adrian5389

No i był stanowczo za długi. W 3D się wymęczyłem jak mało kiedy.

ocenił(a) film na 7
seastian

Dlatego poszedłem , na normalną wersję z napisami ;)

ocenił(a) film na 7
seastian

Tu się zgodzę. Był lekko za długi. 20 minut by wycieli i byłoby idealnie :)