Shia LaBaouf był nawet spoko, już i tak 3 zrąbali bo bez Megan Fox. Ale to to ja naprawdę nie wiem o co chodzi? Wszyscy się podniecają że nowe roboty i aktorzy - roboty niech zostaną ale aktorzy? Dlaczego to robią nowe imnienia nic nie zostawione ze starszych części, nawet Optimus i inni mają inny dizain.
I to ma być następna część? Ja bym nie dał '' Transformers 4'' tylko jakieś poza serią.
Proszę o odpowiedź bo troszke się niepokoję...
Sam sie przejadl i znudzil, Bay postanowil stworzyc nowego ludzkiego bohatera to chyba film o Transformersach a nie o Samie czy ludziach
Wiesz sam film o Robotach też takie sobie. Wiem że za 3 częśc wszyscy dostali złote maliny ale czy to powód na zmianę? Nie chodzi mi o sama ale o to że nikogo nie ma z poprzednich części...
TF3 nie dostało Złotej Maliny? Żartujesz sobie??
Najgorszy film
Najgorsza aktorka drugoplanowa Rosie Huntington-Whiteley
Najgorszy aktor drugoplanowy Patrick Dempsey
Najgorszy aktor drugoplanowy Ken Jeong
także za: Agent XXL: Rodzinny Interes (2011), Heca w zoo (2011), Kac Vegas w Bangkoku (2011)
Najgorszy reżyser Michael Bay
Najgorsza ekranowa para Rosie Huntington-Whiteley, Shia LaBeouf
Najgorsza obsada
Najgorszy scenariusz Ehren Kruger
.......
http://www.filmweb.pl/film/Transformers+3-2011-505976/awards ten film to był jeden wielki kicz
Bo to inna historia zupełnie:) Zresztą wymiana Curly za Mikaelę trochę popsuło trójkę.
Ja rozumiem zę inna historia to będzie ale może by został Lenox, Agent Simons czy coś.
Podobno obaj z Bayem doszli do wniosku,że Shia jako Sam wystarczająco dużo osiągnął,dlatego się rozstali,poza tym Shia jest ojcem chrzestnym najmłodszego syna Baya,co świadczy o wielkiej sympatii między nimi.
W tym filmie mogli przynajmniej dać informacje od Optimusa Primesa co się stało z Samie czy żyje czy nie ?
Szkoda , bardzo szkoda bo jestem bardzo ciekawy co się stało z tamtym i szkoda że bumblebee nic nie spominał o nim :(
Więc Fani Transformersów jak oceniacie te całe 4 filmy o nich ? bo ja daje ogólnie 8/10 :)