Byłem wczoraj na Spider-Manie i przed seansem był zwiastun opatrzony dubbingiem... Czy ktoś
może wie, czy jest on zrobiony na potrzeby zwiastuna, czy może będzie w filmie?
Co?!Nie wierzę!Przecież tylko filmy Marvela opatrzona są dubbingiem.Myślę,że to kompletnie zdruzgotałoby cały sens oglądania tego filmu.Nikt nie dorówna głosowi Petera Cullena ;)
Przecież w kinach są dwie wersje - z dubbingiem i z napisami. Tak było w przypadku ostatnich blockbusterów: Spiderman, Kapitan Ameryka 2, Noe itp. Transformers też tak będzie miał.
Do premiery kinowej jeszcze dwa miesiące, więc na 100% był to dubbing samego zwiastuna i w filmie mogą wykorzystać zupełnie inne głosy.
Głosy mogą sobie wymienić, ale częściowo zgadzam się z przedmówcą. To, że dubbinguje się tylko filmy Marvela i że dubbing zdruzgotałby cały seans to oczywista bzdura, ale niezaprzeczalnym faktem jest, że Optimus Prime ma tylko jeden, jedyny i niepowtarzalny głos – Petera Cullena. I na 99% w polskim dubbingu nie znajdzie się głos, który mógłby Cullenowi chociaż dorównać, o przebiciu go nawet nie wspomnę.
Przecież w kinach są dwie wersje - z dubbingiem i z napisami. Tak było w przypadku ostatnich blockbusterów: Spiderman, Kapitan Ameryka 2, Noe itp. Transformers też tak będzie miał.
Oj tam, lektorskiego szamba, które rozlało się grubo ponad pół wieku temu, i tak szybko nie przykryje. Ale jeszcze dziesięć lat i będzie jak w Rosji, która lektora wymyśliła, a od schyłku lat 90. sukcesywnie się z niego wycofuje na rzecz dubbingu.
nie wierzyłem ale uwierzyłem dabbing
https://www.youtube.com/watch? v=_irTMHOp3BY
nie płacz oj nie płacz nad rozlanym mlekiem ja czekałem na dubbing zawsze coś nowego na szczęście dla ciebie na pewno dadzą napisy w 2D 3D tak przynajmniej myślę ze dadzą wybór
Napisy będą tylko w 3d,a napisy 2d będą w gównianych godzinach(23,24).Za to dubbing będzie przez cały dzień.Norma
sam pomysł na dubbing to świadome zepsucie filmu który będzie juz zawsze kojarzony z bajką dla dzieciaków
Odezwali się ci co się urodzili dorośli ...
Też nie lubię dubbingu, ale takie pieprzenie nic nie zmieni więc po co to komu? Tylko spam robicie.
Sami byliście tymi dzieciuchami lub nadal jesteście i wiedz Wiedźma jesteś załosny/sna] i nie wiem jak cie wychowali żebyś był takim/taką
szowinistą/stką panie/pani perfekcyjny kur&a coraz więcej ''dorosłych dzieci'' wyrasta a tak narzekacie na nasze pokolenie na prawdę powinniście się wstydzić żeby wjeżdżać po czyimś wyglądzie nie rozumiecie że nie którzy się rodzą z otyłością lub mają w genach to że w młodym lub starszym wieku mają trądzik i to nie ich wina ze są hałaśliwi tylko rodziców że nie potrafią przypilnować i wychować własne dzieci. Nie wiem czy określenie szowinista jest tu po prawne ale nie miałem słów na takie zachowanie
Możecie mnie wyzywać od gimbusów bo jestem w gimbazie ale wy/ty jesteś czymś gorszym.
po to jest forum żeby wyrażać swoje opinie, nie jestem za obrażaniem nikogo więc i tego nie robię a każdy ma swoje zdanie i wyraża je jak chce, trochę mniej i bardziej dobitnie nie wiem w czym problem. A co do bycia dzieckiem to prawda że byliśmy i każdy jeszcze do dziś ma w sobie coś z dziecka i również jest prawdą że oglądało się bajki i filmy nawet te dubbingowane aaaale osobiście nie chciałabym oglądać czegoś co mimo niezłego poziomu (mam nadzieję) będzie odpychało dubbingiem. Kwestia gustów i tyle :)
Wyrazić opinie o filmie nie o ludziach który na dany film uczęszczają.
Niestety pisałem 15 minut text lecz się nie zapisał wiec zapisze to w skrócie. -
Jakim prawem śmiesz nie które osoby wyzywać od marginesów społeczeństwa, grubasów lub bóg wie czego.
Zrozum sobie jak taka osoba musi się czuć np. w szkole wychodzisz na przerwę i nagle podchodzi do ciebie ''ktoś'' i zaczyna wyzywać od grubasów śmiać się z ciebie wtedy już jest na ciebie rzucony wyrok zwany depresją [Chyba że osoba potrafi z ignorować takich ludzi i po prostu żyć swoim życiem] Lecz może być tak że osoba słaba psychicznie właśnie popadnie w depresje wtedy jak dalej osoby z szkoły podwórka czy z innego g*wna nie przestaną ta choroba będzie rosła w sile aż osoba dojdzie do takiego momentu choroby którego się już nie da wyleczyć chyba że rodzic zareaguje szybciej i będzie próbowało pomóc dziecku, Jeśli nie ta osoba będzie myślała o samobójstwie. Wiec następnym razem użyjcie tego co macie w głowach i nie znęcajcie się [nie wyżywajcie się] nad grubszymi, głupszymi, pryszczatymi itp. Ponieważ gdy ta osoba się zabije lub cokolwiek innego zrobi w waszych głowach pozostanie myśl ''co ja kur*a zrobiłem''. Wiem że nie powinienem na takich tematach wypowiadać się na forach takich jak to lecz musiałem patrząc że są jeszcze takie osoby które się jeszcze chwalą jakie to one nie są mocne w gębie w internecie.
I skoro ja jestem marginesem społeczeństwa to kim ty jesteś? Bo ja człowiekiem nie żadnym grubasem czy srasem
Może napisanie odrazu o tej depresji było leciutką przesada lecz to już tak pod wpływem zdenerwowania napisalem chodziło mi bardziej o bycie taką osoba która bedzie po prostu gnębiona do końca szkoły