Nie za bardzo wiem o co im z tym chodzi...tyle trabili w trailerze i zapowiedziach o zagladzie i zagrozeniu ludzkosci...i co?? I gow....:> Zero zagrozenie dla ludzi...zero zaglady...zero przeciwnika.
Poza tym nie wiem czy ktos zwrocil uwage ale w 3 czesciach oficialnie brala udzial armia US...z 4 czesci sie wycofala...wg.slow rzecznika departamentu obrony armia nie bierze udzialu w filmach klasy B....heheh...daje do myslenia jesli nawet wojskowi uwazaja 4 czesc transformersow za film klasy B..
Armia była tu niepotrzebna, bo znowu byście narzekali na amerykański patos i ''dzielnych żołnierzyków''.Zagłada-nie było jej?A kto powiedział,że ma się pojawić dosłownie i zniszczyć Ziemię?To był dopiero zalążek, który ukazał,że ludzie sami doprowadzą do unicestwienia.Stworzyli armię niebezpiecznych robotów dla zysków a w końcowym rezultacie obróciły się przeciwko nim.No i jeszcze moc wybuchu ziarna.
Słuchałeś kwestii dialogowej podczas rozmowy telefonicznej Tucci'ego z jego pracownikiem?No i jeszcze rozjuszony Lockdown, który łamie warunki umowy i nic sobie nie robi z latających w pobliżu jego statku odrzutowców.Racja-zero zagrożenia, Prime i spółka mogli sobie darować .W końcu broń masowego rażenia w nieodpowiedzialnych rękach to gwarancja bezpieczeństwa.
PS.Najeb jeszcze więcej kropek.
Rozumiem ze na bal przebierańców w swoim przedszkolu przebrales sie za megatrona;) Kolo no badzmy poważni..Twoje tlymaczenie mozna podciągnąć pod jazdy film.Zgadzam sie z zalozycielem poeta...zero zaglady,zero zagrożenia,zero przeciwnikow...zwykla reklamowa papka w treilerze i na plakatach.Armia mnie tam w filmie nie byla do niczego potrzebna ale skoro odmówili to tez daje do myślenia;)
Gdzie masz news, w którym mowa,że armia odmówiła?Była w poprzednich częściach a szczególnie w 2.Tamten film w oczach ''znawców'' był porównywalnie słaby do tej części, więc gdzie twoja logika?Nie wiem,czego Ty się po tym filmie spodziewałeś,skoro się rozczarowałeś.Recytowania poezji czy może głoszenia pokoju na świecie?Pod każdy film, w takim razie w Szeregowcu Ryanie też mowa o zagładzie ludzkości z powodu korzystania w sposób nieodpowiedni z nowoczesnej myśli technologicznej?Stuknij się w głowę ''kolo''.A ty za kogo się przebrałeś?Za Neo?
W 100% zgadzam się z tobą tu chodziło o to że ziarnem i tworzeniem robotów mogli doprowadzić do wyginięcia gatunku ludzkiego