Zobacz w galerii w filmweb i zobaczyć czerwony samochód to niestety Dino/Mirage zniszczony :
To że wrak samochodu jest czerwony wcale nie musi oznaczać że dino umiera lecz niechce wprowadzać cię w błąd może masz rację przekonamy się 27czerwca:-)
Ty mozesz miec racje ale zbojrz dokładnie na te zdjecie w lewa strone a zobaczysz przod ferrari :) (sory ale odpowiadam na komorce teraz :D)
Chyba wiem dlaczego chcą go uśmiercić. Aktor który był głosem Dino umarł jakiś czas po premierze TF3 więc myślę że przez to Dino umrze na początku bo np. autoboty nie zdąrzą pomóc mu w walce. To tylko moje zdanie.
Aktor podkładający głos nie ma nic do tego. W końcu w TF2 i 3 Sideswipe'owi głos podkładali dwaj różni aktorzy.
To nie jest Ferrari 458 na tym zdjęciu, inne lusterka, inny profil maski, widać też fotele, ktore nie wyglądają jak sportowe z 458.
No mozesz miec racje ale tez zmienili samochod Dina ale nadal to jest Ferrari tylko jest 2013
dino nie umiera w zwiastunie jest pokazane jak czerwone auto chyba chevrolet przecina jakiś robot