PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102602
3,2 27 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Zobacz w galerii w filmweb i zobaczyć czerwony samochód to niestety Dino/Mirage zniszczony :

użytkownik usunięty

3 zdjęcie w galerii zdjęc w filmweb

ocenił(a) film na 6

To że wrak samochodu jest czerwony wcale nie musi oznaczać że dino umiera lecz niechce wprowadzać cię w błąd może masz rację przekonamy się 27czerwca:-)

użytkownik usunięty
mango76

Ty mozesz miec racje ale zbojrz dokładnie na te zdjecie w lewa strone a zobaczysz przod ferrari :) (sory ale odpowiadam na komorce teraz :D)

ocenił(a) film na 10

Chyba wiem dlaczego chcą go uśmiercić. Aktor który był głosem Dino umarł jakiś czas po premierze TF3 więc myślę że przez to Dino umrze na początku bo np. autoboty nie zdąrzą pomóc mu w walce. To tylko moje zdanie.

ocenił(a) film na 6
paramount

Aktor podkładający głos nie ma nic do tego. W końcu w TF2 i 3 Sideswipe'owi głos podkładali dwaj różni aktorzy.

ocenił(a) film na 8

To nie jest Ferrari 458 na tym zdjęciu, inne lusterka, inny profil maski, widać też fotele, ktore nie wyglądają jak sportowe z 458.

użytkownik usunięty
johnyss

No mozesz miec racje ale tez zmienili samochod Dina ale nadal to jest Ferrari tylko jest 2013

ocenił(a) film na 6

dino nie umiera w zwiastunie jest pokazane jak czerwone auto chyba chevrolet przecina jakiś robot

mango76

A propo umierania,ładnie Optimus wyłapał w brzuch.

użytkownik usunięty
Overspeed

Zgadzam sie byłem pod wrazeniem :)

użytkownik usunięty
mango76

Zgadzam sie czy ja mowiłem sie w zwiastunie umiera Dino ????? :D