Jak oni mogą wybrać nowych aktorów,a starych wyrzucić!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znaczy to że z Shia nigdy się nie spotkasz, on nigdy o tobie się nie dowie, a ty prędzej czy później znajdziesz sobie faceta i zapomnisz o tej miernocie.
mi tez jest szkoda ze wywala tego aktora, bo bez niego nie wyobrazam sobie tej serii. Chcesz powiedzeic ze jestem homo?
Jeżeli masz taką potrzebę mogę cię nazywać jak chcesz.
A tak na serio, to Shia jest dla mnie zbyt lalusiowo/cieciowaty, oczywiście jak wszystkie opinie całkowicie subiektywnie.
Ale mnie te filmy zepsuł.
Ale w "Świat Nonsensów u Stevensów" ( nie wiem czy oglądałeś ) go uwielbiałem za dzieciaka :P
Nie miałem okazji, pierwszy raz widziałem go w Ja, Robot i mimo że miał tam 3 kwestię i 2 min na ekranie już zapałałem antypatią. Po drodze Constantin, Indii i oczywiście T moją opinię utwierdziły. Po Gangsterze już zdania zapewne nigdy nie zmienię. Chociaż Dicaprio też nie znosiłem ale wyszedł na prostą od 2002 i teraz pnie się prosto w górę w mojej opinii, niestety to zdaje się inna liga aktorstwa.
To nie jest tak że wyrzucają aktora z filmu. Shia LaBeouf on już nie chce zagrać w filmie szkoda
tak naprawde to tylko 2 pierwsze części były na niezłym poziomie 3 już obniżyła znacznie loty do tego brak Megan Fox też nie pozostał bez echa , 4 jeśli nie będzie miała naprawde mocnej fabuły to polegnie .
Co prawda, to prawda, ta blondynka w trzeciej części wogóle mi nie przypadła do gustu. I i II części są the best
Dobrze robią ! Mam jeszce nadzieje ze troche ta czesc bedzie inna, czyli mam nadzieje ze watki z zolnierzami wypiep.rza do smieci.
Co bo co ale Walhberg może się sprawdzić.To ponad przeciętny aktor i kto wie,może jednak nie będzie aż tak źle jak myślisz.
No szkoda że wyrzucają starych aktorów.Fajne by było zobaczyć jeszcze Shia Labeouf w nowym Transformersie.
mnie ten fakt bardzo cieszy. Po dobrym pierwszym filmie i dwóch następnych nieporozumieniach potrzeba odrobiny świeżości.
dokładnie to co napisałem. W dwójce fabuła była głupia, matryca?, duchy Primów?. W trójce najwyraźniej największego z decepticonów może przegadać zwykła kobieta (robiąc to w mniej niż 3 minuty).
Są różne gusta. Wam, Fallen i 3sjc, może się film podobać, mnie (zdecydowanie) nie. Jeśli chodzi o Megatrona, Fallen, to od kiedy przyszły władca wszechświata, ma się słuchać robaków (jak sam nazwał ludzi).
I bardzo dobrze . Tylko jedynka była niezła , reszta do kitu . A najgorsza była dwójka , matryca , jakiś fallen , co to jest ? Nigdy czegoś takiego nie widziałem w Transformersach .
Mam nadzieję , że z nowymi aktorami zrobią dobry film , bo poprzednie filmy zniszczyły Transformersy .