PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Jak oni mogą wybrać nowych aktorów,a starych wyrzucić!!!!!!!!!!!!!!!!!

3sjc

dokładnie! to nie będzie już to samo ;c

itsklaudia

najgorsze ze wyrzucą z filmu Shia LaBeouf

3sjc

Wyrośniesz z tego.

LordNeo

Słucham?

3sjc

Wyrośniesz z tego zauroczenia.

LordNeo

Co to niby ma znaczyć?

3sjc

Znaczy to że z Shia nigdy się nie spotkasz, on nigdy o tobie się nie dowie, a ty prędzej czy później znajdziesz sobie faceta i zapomnisz o tej miernocie.

LordNeo

Nie bądź taki pewny siebie. Życie przede mną.

3sjc

Może, może kto wie. Życzę powodzenia.

ocenił(a) film na 4
LordNeo

mi tez jest szkoda ze wywala tego aktora, bo bez niego nie wyobrazam sobie tej serii. Chcesz powiedzeic ze jestem homo?

Catacombe

Jeżeli masz taką potrzebę mogę cię nazywać jak chcesz.
A tak na serio, to Shia jest dla mnie zbyt lalusiowo/cieciowaty, oczywiście jak wszystkie opinie całkowicie subiektywnie.
Ale mnie te filmy zepsuł.

ocenił(a) film na 5
LordNeo

Ale w "Świat Nonsensów u Stevensów" ( nie wiem czy oglądałeś ) go uwielbiałem za dzieciaka :P

hamm3rfall

Nie miałem okazji, pierwszy raz widziałem go w Ja, Robot i mimo że miał tam 3 kwestię i 2 min na ekranie już zapałałem antypatią. Po drodze Constantin, Indii i oczywiście T moją opinię utwierdziły. Po Gangsterze już zdania zapewne nigdy nie zmienię. Chociaż Dicaprio też nie znosiłem ale wyszedł na prostą od 2002 i teraz pnie się prosto w górę w mojej opinii, niestety to zdaje się inna liga aktorstwa.

ocenił(a) film na 8
3sjc

To nie jest tak że wyrzucają aktora z filmu. Shia LaBeouf on już nie chce zagrać w filmie szkoda

3sjc

To skandal!

Peach3a3

tak naprawde to tylko 2 pierwsze części były na niezłym poziomie 3 już obniżyła znacznie loty do tego brak Megan Fox też nie pozostał bez echa , 4 jeśli nie będzie miała naprawde mocnej fabuły to polegnie .

TheGoldi07

Co prawda, to prawda, ta blondynka w trzeciej części wogóle mi nie przypadła do gustu. I i II części są the best

TheGoldi07

wszystkie były super, ale nawet nie było pokazane jak odeszła od Sama Mikaela

ocenił(a) film na 8
Peach3a3

Jaki skandal ???

3sjc

Dobrze robią ! Mam jeszce nadzieje ze troche ta czesc bedzie inna, czyli mam nadzieje ze watki z zolnierzami wypiep.rza do smieci.

Napier

czemu nie lubisz wątków z żołnierzami

ocenił(a) film na 8
3sjc

Co bo co ale Walhberg może się sprawdzić.To ponad przeciętny aktor i kto wie,może jednak nie będzie aż tak źle jak myślisz.

JackRobertkokos

No może. Zobaczymy.

3sjc

No szkoda że wyrzucają starych aktorów.Fajne by było zobaczyć jeszcze Shia Labeouf w nowym Transformersie.

gondziowaa

zgadzam się z tobą

ocenił(a) film na 3
3sjc

mnie ten fakt bardzo cieszy. Po dobrym pierwszym filmie i dwóch następnych nieporozumieniach potrzeba odrobiny świeżości.

Liefather

co to ma znaczyć po dwóch następnych nieporozumieniach

3sjc

To ze dwie ostatnie czesci to rzygi robione dla kasy.

Napier

no tak, ale nie powiesz że dwie ostatnie częsci były do kitu?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
The_Fallen

Ej ty mnie nie sprawdzaj brudasie ! bo mi zabrudzisz profil. ;/

Napier

Fufu

The_Fallen

A po drugie, jestes trollem. Prowokujesz pewnie wiekszosc ludzi na tym forum.

Napier

''Napier'' sobie dalej takie bzdury.

The_Fallen

Idź się wyżal na forum Akiry.

Napier

Oo z chęcią

ocenił(a) film na 9
The_Fallen

Ty się pojawiasz we wszystkich dyskusjach jakie sprawdzam!

Napier

zgadzam się z The_Fallen dużą ocenę dałeś, a pieprzysz że wolałbyś odnowę transformersów

3sjc

O tera lepiej ?

Napier

Co to niby miało znaczyć?

3sjc

dałem bo tak...choc ocena powinna byc nizsza.

ocenił(a) film na 3
3sjc

dokładnie to co napisałem. W dwójce fabuła była głupia, matryca?, duchy Primów?. W trójce najwyraźniej największego z decepticonów może przegadać zwykła kobieta (robiąc to w mniej niż 3 minuty).

Liefather

Matryca, duchy Primów. To było fajne, nie p.ierdol

Liefather

Akurat Megatron był żądny władzy, tu było go łatwo przekonać.

Liefather

Moim zdaniem nie znasz się na rzeczy. Dwójka też była super , a szczególnie z tą matrycą.

ocenił(a) film na 3
3sjc

Są różne gusta. Wam, Fallen i 3sjc, może się film podobać, mnie (zdecydowanie) nie. Jeśli chodzi o Megatrona, Fallen, to od kiedy przyszły władca wszechświata, ma się słuchać robaków (jak sam nazwał ludzi).

Liefather

Z tymi robakami się zgadzam

ocenił(a) film na 6
Liefather

Megatron nie jest specjalnie mądry tak sądzę.

3sjc

I bardzo dobrze . Tylko jedynka była niezła , reszta do kitu . A najgorsza była dwójka , matryca , jakiś fallen , co to jest ? Nigdy czegoś takiego nie widziałem w Transformersach .
Mam nadzieję , że z nowymi aktorami zrobią dobry film , bo poprzednie filmy zniszczyły Transformersy .

3sjc

Poza tym to będzie przecież (podobno) tak jakby pierwsza część . Wszystko będzie o początku , jak SPIKE poznaję Autoboty itp. więc nowi aktorzy są jak najbardziej na miejscu , zwłaszcza iż poprzedni nie spełnili oczekiwań .