PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Jak oni mogą wybrać nowych aktorów,a starych wyrzucić!!!!!!!!!!!!!!!!!

SubZeroWawa

A jak zawiedziesz się na nowym filmie co wtedy? Wogóle jakie twoje oczekiwanie powinien spełnić ten film?

3sjc

W ogóle to film powinien bardziej się opierać na Transformersach , a mniej na małolatach . No i ogólnie bazować bardziej na komiksie , serialu G1 Transformers .

ocenił(a) film na 6
3sjc

Zgadzam się, ale to będzie tak jak kolega z góry mówi "pierwsza część" tak jakby od nowa, muszę zobaczyć film żeby stwierdzić czy będę z chęcią oglądać kolejne części, jednak sądzę, że klasyka i początek na zawsze pozostaną na pierwszym miejscu. Jednak muszą się naprawdę postarać abym darzyła tą sagę z taką sympatią jak poprzednią. Wg. mnie powinni kontynuować, z innymi czarnymi charakterami.

Wictorias

Z tym w połowie się zgodzę.

Wictorias

Megatron , Starscream , Shockwave , i bodajże Soundwave . 4 główne "czarne charaktery" nie żyją , więc jakie czarne charaktery byłyby w czwórce ? No chyba że w czwórce jako jedyny główny Deceptikon byłby Unicron...

SubZeroWawa

Też się nad tym zastanawiałam, dlatgo myślę że bez nich film będzie do kitu, ale zobaczymy może będzie też fajny ale nie mam takiej pewności.

ocenił(a) film na 6
SubZeroWawa

nie wiem mogliby się trochę wysilić prawda?

Wictorias

Prawda . Biorąc pod uwagę rozmach tzw. efektów specjalnych trójki , mogliby w czwórce dać Unicrona .

ocenił(a) film na 9
SubZeroWawa

Teraz przeczytałem, że ten cały Unicorn jest wielkości planety. Jak ktoś wogóle miałby z nim walczyć?

3sjc

Coś czuję, że ta część będzie inna od pozostałych, bo głupia.

32Polak

Moim zdaniem będzie głupia, ale może się okazać że będzie fajna, ale co do są nikłe szanse.

3sjc

To nie wina aktorów.To po prostu pan Michael Bay ma nierówno pod sufitem i zwalnia co każdą część aktorów i robi bóg wie co jeszcze na planie.

Wilku0904

Tu masz rację

ocenił(a) film na 4
3sjc

Mnie się I i II część podobały. III już do kitu. Najbardziej to to nowa. Większego plastika nie widziałam! Sztuczna. A w transformersach moim zdaniem chodzi o Autoboty i Deceptikony, a nie o aktorów. Żal trochę jest, ale powiew świeżości też się przyda :).

Lalka_16

Zgadzam się z tobą. Ta nowa dziewczyna jest głupia.

ocenił(a) film na 7
3sjc

Wiecie może czemu w III części nie było Megan Fox?
Pzdr

luk52

Nie i zastanawiam się nad tym.

ocenił(a) film na 7
3sjc

Ogłądałem tą III część i w którymś momencie (na początku gdzieś) mały robot mówił takie coś: "A co jeśli nas zostawi jak ta poprzednia?"

ocenił(a) film na 9
luk52

Była jakaś tam awantura. Megan szczeliła focha i porównała Baya do Hitlera. Na filmwebie był taki news. Ale teraz znowu się lubią i Megan będzie w żółwiach nindża który robi Bay.

ocenił(a) film na 5
3sjc

Prawda. Szczególnie jeszcze że tam Wahlberg wystąpi, paranoja...
A tak naprawdę, według mnie, mogli już nie kręcić innych części Transformers.

użytkownik usunięty
RazzleMan88

Zgadzam się z tobą :)