Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103066
3,2 23 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

https://www.youtube.com/watch?v=5QWb-7onkao To dość stary spot i możliwe że już była o tym mowa ale
jeśli zatrzymacie filmik w 19 sekundzie to można zobaczyć po lewej stronie Optimusa przebitego własnym
mieczem ?

strzelec555

Owszem, Optimus zostaje przebity swoim (nowym) orężem.
Ale spoko, on zawsze umiera i odżywa, podobnie jest w tej części.
Generalnie film wtórny i trochę oklepany, ale dla fanów serii będzie ok. Mnie znużył, wręcz zmęczył, mimo oglądania w 3D IMAX.

Dakann

Tak? A gdzie obejrzałeś te Transformersy? :D

CripsLS

Wczoraj był pokaz w Sadybie. Nie zgadzam się z opinią, iż był nudny, ale może to wynikać z mojego uwielbienia dla serii, dlatego nie neguje.

jkoprowska_filmaniak

Ale w porównaniu do innych części jak bardzo nudny?

CripsLS

Dla mnie? Ani trochę. Bardzo mi się podobał, nie nudził. Biorąc pod uwagę rozrywkę jaką mi sprawił dałabym mu 10. Jednak jak pisałam uwielbiam Transformersów, jeżeli podobały ci się poprzednie części ta też powinna.

jkoprowska_filmaniak

Jak wygląd pod względem fabuły ? I czy nadal jest głupkowaty humor?

Snajper_21

Powiem tak, pod wieloma względami jest podobny do poprzednich części. Humor się nie zmienił, fabuła natomiast jak można się domyśleć oparta jest na ratowaniu ludzi [choć na początku sytuacja wygląda inaczej], które w tej części wydaje się bardziej utrudnione, ale koniec końców jest jak zawsze. Dlatego też mówię, jeśli podobało się poprzednio to i teraz, chyba że koncepcja się już komuś znudziła.

CripsLS

Przedpremierowy pokaz na Sadybie, IMAX. Taki zawód D:

Dakann

No właśnie ja w Sadybie mam bilety zarezerwowane. Szczerze powiedziawszy jeszcze nie byłem w IMAXie i kompletnie nie wiem jak duża jest różnica między np. Heliosem i IMAXem :D Aha, mam bilety w 7 rzędzie, myślisz., że będą ok do oglądania?

CripsLS

Na mnie rozmiar ekranu zrobił wrażenie (ostatni razy byłem jeszcze jako dziecko na jakimś dino szajsie w gimbazie).
7 rząd powinien być akurat, ja siedziałem w 4tym i prawie wypaliło mi mózg.

ocenił(a) film na 10
strzelec555

ewidentnie widać że żyje ruszył głową i ręką