Czytając niektóre tematy z opiniami typu "Film na miarę Oskara" bądź "Arcydzieło 10/10" napaliłem się. Tak podchodziłem sceptycznie ale oczekiwałem mocnego kawałka Sci-Fi, niestety ten film mnie zawiódł. Aktorstwo drewniane jak nos Pinokia, dialogi suche jak pięty Cejrowskiego, jedyne co ten film ratuje to efekty specjalne, które robią wrażenie oraz w miarę dobra muzyka.
Żal mi tych 22 zł wydanych na bilet ale jakoś to przeboleję przynajmniej poznałem fajną dziewczynę XD
Film polecam dla tych, którzy chcą się odprężyć i wyłączyć 99% procesów myślowych.
Aktorstwo drewniane? Przecież Wahlberg sobie poradził świetnie! Właśnie na luzie wszystko było, bez jakichś niepotrzebnych komentarzy. Mi się film podobał. Typowy sf. Tego oczekiwałam i się nie zawiodłam :) chociaż przyznam, że na 10 to on nie zasługuje :p
Kolego a czego sie spidziewales jeśli te oceny wystawiają maksymalnie 15 latki...pusc takim film o samochodzikach i robocikach u masz ekstaze na sali;) Film jest po prostu mierny i nic tego nie zmieni..a szkoda bo wzorując auw na poprzednich częściach myslalem ze to bedzie lepsze kino..ale cóż im glebiej w las tym ciemniej sie robi;)
Spodziewałem się, że ten film będzie co najmniej dobry (tyle świetnych opinii pseudo krytyków) a okazało się, iż ma do zaprezentowania efekty specjalne i nic poza tym.